lencuga 14302 Napisano Decembar 24, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju vodeni krevet americke proizvodnje, hard side, middle motion, dimenzije 200x160 sa grejacem i termostatom bez drvenog dela. cena 500 eura (placen 1600) moguce placanje cekovima na 6 rata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 24, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti car ! Auu oglas godine...zao mi sto nema sad kesha . Pobicu ove moje duznike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Jel te dve flase vode pored kreveta sluze za dopunjavanje? 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte na offu Ja sam pre 3 meseca kupio isto vodeni krevet samo sto je moj 200X180 i mogu da kazem da ko nije legao u vodeni krevet ne zna sta je pravi krevet, i kad bude jednu noc prespavao u njemu na obicnom ce mu posle biti kao na podu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 25, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Brate prava si lencuga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan kako se ovo transportuje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 25, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kako se ovo transportuje? Lako, prodajem ga bez vode 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 25, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan A sad ozbiljno pitanje, kako utice na kicmu vodeni krevet ako znamo da je za kicmu bolja sto tvrdja i ravnija povrsina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Decembar 25, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koristi tvrdu vodu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 25, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan A sad ozbiljno pitanje, kako utice na kicmu vodeni krevet ako znamo da je za kicmu bolja sto tvrdja i ravnija povrsina? izguglaj malo, zbog ravnomernog rasporeda tezine vecina doktora preporucuje vodeni krevet osobama sa problemima u ledjnom delu, ja se za par godina koriscenja nisam probudio sa bolom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 299 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Koliko litara vode staje u njega, ima li u specifikaciji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 25, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne varam oko 720 litara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi koji se odluči za kupovinu ovog proizvoda nudim izradu kreveta od masiva po želji. Ipak 720kg vode i dve osobe, dolazimo do cifre od 1 tone, ipak je to impozantna kilaža za sve krevete standardne proizvodnje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 25, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan izrada kreveta je krajnje jednostavna i ne zahteva nista jaci materijal od iverice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Koliko struje troši? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 25, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan grejac je 300 W i radi preko termostata, pali se samo kada temperatura vode padne ispod zeljene, ali ko ne greje spavacu sobu bolje da ne uzima krevet. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 299 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo interesantno da ga stavim na galeriju ali mislim da je to ipak malo previse, bojim se da bih zaplivao ili bih se uselio kod komsije sprat ispod:D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan grejac je 300 W i radi preko termostata, pali se samo kada temperatura vode padne ispod zeljene, ali ko ne greje spavacu sobu bolje da ne uzima krevet. Ili 360 litara 100%- nog antifriza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lenji je već prodavao jedan vodeni pre par godina. menja on to ko motore. kako ga samo ne mrzi da pretače Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 27, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan lenji je već prodavao jedan vodeni pre par godina. menja on to ko motore. kako ga samo ne mrzi da pretače prodavao sam ortakov krevet jer je kod njega odradio posao, ozenio se i dobio klinca, meni moj i nije bas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 28, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se proda ovaj ja cu prodam moj , imam neotpakovan ... ista pricha termostat bla bla bla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan gde nabavljate samo te krevete ispod ruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 1, 2012 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio al me mrzi da napravim krevet pa ga zato prodajem , inache mi je u CG u vikendici trenutno pa ako neko oce ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo dopada samo sto nemam gde u stanu da stavim toliki krevet. Ali zato jednog dana kad budem napravio kucu... :moto3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 2, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio al me mrzi da napravim krevet pa ga zato prodajem , inache mi je u CG u vikendici trenutno pa ako neko oce ... I moj slucaj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...