Dexterr 1969 Napisano Septembar 16, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne dogodila se nesreća u kojoj je izmedju ostalog učestvovao i naš drugar Ivica (edge) sa crnom Yamahom FJ-1100. U trenutku prestrojavanja iz desne u srednju traku, vozilo ispred njega je (bez razloga) naglo ukočilo, Ivica nije stigao toliko da uspori, pošto je bio tik iza, i udario je u auto otpozadi, okrenuvši ga za 180 stepeni. Ivici je naprsla ili polomljena čašica na desnom kolenu, kako-tako je zbrinut u KBC-Bežanijska Kosa i pušten je kući (ja ga dovez'o) sa langetom (koja je odmah pukla) na nozi. Ostalo su samo ogrebotine i pokoja masnica! Čini mi se da stari dobri FJ nije tako dobro prošao! Ivici brz oporavak! Veliki broj motorista u prolazu se zainteresovalo i ponudilo pomoć, HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, prosao sam oko 18:30 95-icom, jako ruzan prizor. Polo okrenut za 180 stepeni, a yamaha dobro razbijena. Dobro je da je covek OK, i da se brzo oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Deki, pozdravi ga od mene obavezno, da se sto temeljnije oporavi pa i da ne bude bas tako brzo jer nije se za igrati sa zglobovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan j... Yamahu, povreda kolena je gadna stvar...neka to prodje brzo i sto bezbolnije a ostalo samo nekako dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Ivice !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, zelim ti brz oporavak, a motor ce se srediti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja opet moram da kaze, jel nam kolega ziv, jeste , ura, idemo dalje jebes jamu, ce se skrpi nesto i vozi dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ufff...kad sam chuo.. :-[ Ivice,brz oporavak ti zzelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 17, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ufff pa jel` bas mora??? Skoro svaki dan neko pada. Ivice brz oporavak i popravak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Ivice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 172 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Drž se Ivice! Oporavi se kako doktori kažu, jebež ga, koleno je to. Posle ćeš moći da radiš vremensku prognozu. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Septembar 18, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan kolezi dobro si prosao, pusti motor sve se da ropraviti ,vazno je da se ti sto pre oporavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...