dr.chala 3 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ...koji me znaju i koji su pitali kak sam nakon šzo me fiškal demlirao.Ovo bi bio današnji update: Molim Admine da premjeste ukoliko smatraju ovu temu neprimjerenu ovom podforumu,ali ovdje sam najaktivniji i ja i oni kojima sam ovo uputio.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Septembar 16, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Neznam sta ti se dogodilo, ali u svakom slucaju ti zelim brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ...koji me znaju i koji su pitali kak sam nakon šzo me fiškal demlirao.Ovo bi bio današnji update: Daj bre pricaj sta i kako se dogodilo da znamo svi!!! Brz oporavak, dok se ne oporavis skuter i svaler gas po centru Zg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Septembar 16, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovaj lik vozi trke! Ako gresim ispravite me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Moj najbolji ex friend se zaletio u mene u povratku s Off-roada.Njemu pukla prednja lijeva capa i već je doma.Kara. A kaj se mene tiče samo javljam da sam bil na stolu nekih 4 sata u noći s 10. na 11.09.,pa rikavao od bolova koji dan.U četvrtak prvi puta sjeo,a u petak bio na štakama!Preko vikenda ležim,ko i obično,pa onda daljnja borba sa štakama do srijede,kad s vozilom s prioritetom u prometu napuštam metropolu u smjeru Hrvatskog sjevera.Tamo me čeka mjesec dana wellnesa na račun poreznih obvenika,te se potom vraćam mado nakon produženog godišnjeg.Dogodine možda i stanem na noge bez štaka.Rez mi je od koljena do kuka zadnje lijeve noge!Ali da mi ne bi bilo predobro fiškal mi je usput uspio strgati još i dva rebra,pa se teže smijem,dišem,kašljem...Zrihtal sam si krevet do prozora pa mogu i pušit.Jebe me jedino sranje u kahlicu u ležećem položaju,ali zato ne jedem niš,pa mi je to zadovoljstvo do sada priušteno samo jednom. franc fala kaj si mi bar ruke ostavio cijelima da se barem na ovaj način mogu družiti s ostatkom svijeta! Amen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1071 Napisano Septembar 16, 2007 Ne silazi, 5483 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan uuu Junacki si se polomio. Da se sto prije oporavis,pa u nove avanture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Auuu moram priznati da na slici ne deluje toliko ozbiljno, a sta se bre nerviras i ovako prosla sezona, gde ces tacno biti na severu (u kom gradu) posto cu dolaziti za jedno 3-4 nedelje u HR pa ako budem u mogucnosti da te obidjem, donesem cvece ;D upoznam se sa sestricama koje te paze i zaduzim ih da povedu vise racuna o tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan franc fala kaj si mi bar ruke ostavio cijelima da se barem na ovaj način mogu družiti s ostatkom svijeta! I i mozes drkicu da bacis i sebi i njemu u isto vreme Doktore moj najmiliji, zelim ti brz oporavak i da te sto manje boli dok te Ksenija bude tukla a ja obecavam da cu u toplicama bar jednom da te posetim. Ako nista drugo, bar da ti pokazem kako skacem sa obe noge. A kako si mi samo ceo ovde bio :'( .....mogao si cak i da čučneš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga sad ces sigurno da oslabis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Idem u Varaždinske toplice pored istoimenog grada.Do tamo ima autoput.Tano sam do petka pa palim doma i tako iz tjedna u tjedan. Djura bivši prijatelju,fakat sam bio komad čovjeka na fotki i još sam mogao čučati! Do sad sam skinuo 5 kg.Ne jedem ama baš ništa!Malo sam radio s bučicama pred štake,ali od sutra povećavam utege na cca 58 kg po ruci.Još će na kraju i Švabin dečko Branko da se zaljubi u mene.Pušim triput manje nego do sada,a planiram i skroz prestati. :o Kurac su to moje riječi,ali probajte zamisliti što mi žena radi ovih dana???? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je taj Franc dobar covek tek sad vidim.Eto kako je zrtvovao prijateljstvo da bi napravio coveka od tebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, da nam sto pre ozdravis i da ti zarastu rane junacke! Da budem iskren, mislio sam da si u zavojima kao mumija & da visis iznad kreveta obesen za tegove. Hvala Bogu, izgledas daleko bolje. A sto se tice Gazda Milana...tako ti je uvek i svugde, kad se mi sirotani sudarimo sa lovanima ;D . Obican covek UVEK izvuce deblji kraj + njegov oporavak ide preko socijalnog i traje 100 godina. Gazdi su 10 min.posle pada, ugradili nova rebra od titanijuma (presvucena platinom) tako da je vec sutradan izgledao 10 godina mladje Pa zar ti nije bilo sumnjivo sto je helikopter odvezao samo njega ;D ??? a tebe ''iscimase'' oni priuceni vozaci hitne pomoci, a doktori ti izvadise i ono slepo crevo pride?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam coveka ali BRZ oporavak zelim...i da navata neku medicinsku sestru dok je vec na lecenju, nema boljih vezbi od vijanja sa sestricama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak doktore, i cuvaj se sestrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali probajte zamisliti što mi žena radi ovih dana???? ;D ja bolje da ti ne kazem sta mislim da radi ;D ;D Odvjetniku stigla negovateljica iz Splita, pretpostavljam ovakva neka: a tebe ko jebe?! E pa necemo tako! Stizemo Andja i ja, pa neka crke smrad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 16, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam coveka ali BRZ oporavak zelim...i da navata neku medicinsku sestru dok je vec na lecenju, nema boljih vezbi od vijanja sa sestricama ma banda razbojnicka,pusti ih obadvojicu,nista ne rade po cijele dane,samo ganjaju hostese po Grobniku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan šmajseru ovoga puta sam ja ležal u Hitnoj,a on čučal kraj mene!NAravno da je bio u apartmanu,a ja s penzionerima,ali umjesto Splitske došla mu frizerka u kasne noćne sate,a potom i keva koju minutu kasnije.Možeš li zamisliti kaj mu keva sad radi zbog tog egzibiionizma????Ovo kaj meni ili djuri babe kvocaju je 0! ;D Naravno da je njemu pukla samo prednja lijeva capa i da je već doma,a mene da čeka dug oporavak,ali znaš kaj ga sad do kraja života čeka zbog ovog!Tak da mislim da bi radije on bio u mojoj koži. ;D djuro kaj se tiče ove tvoje fotke,vjeruj mi da nema veze sa stvarnošću,ali tebi je franc ionak bolji friend nego ja,pa ... Nego kad već dolaziš,da ne vučeš jadnu Anđu,pozvat ćemo Vannesu,bliže je brate!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ih ajde djaole cim ti moz kako tako na noge uz pomagala dobro je, ajd ajd, nemoj da dramis tu ko seka persica neka , nego prepravi taj neki quad i vozikaj se , prebaci saltaricu i sve komande na ruke i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Septembar 17, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija izgleda prilično bezazleno, ali priča je malo ozbiljnija. Brz oporavak želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Drzz se Dotore.. Ne sumljam da cesh za kratko vreme biti "najbrzzi"na shtakama u celoj zzupaniji! ...ali se nadam da cesh i brzo i baciti... Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Doctore, cuvaj se i zelim ti brzi povratak na dva tocka, pa da opet citamo tvoja prekrasna putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Doture cuvaj se i uzivaj u Toplicama koliko mozes. Sezona je ipak pri kraju pa ces biti kao nov dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ??? ti ovako zavrsio?? pa mogao si bar i tvom bivsem prijatelju nesto razyebat, cisto da malo podijelite stetu jel? e dobro te udesio nema sto... doktore, ne znam sto da ti kazem a da te bar malo utjesim... ah da, pade mi na`m... docice Djura da te posjeti, jel ti lakse? ;D sve najbolje druze i da taj oporavak bude sto bezbolniji. drzse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Uh. Želim ti prijatan oporavak, mada i dalje ne kapiram šta se desilo. Jedino je izvesno da ćeš biti izbačen iz onog kluba 100 i da ćeš u budućnosti imati one užasne trbušnjake na koje se loži Đura. ;D U nas kažu, ko će kome ako ne svoj svome, kanda se nešto tako desilo? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 18, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh bre doktore ! Brz oporavak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...