bokilic 6101 Napisano Decembar 22, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan motor je ispravan pali radi,neide,puko je lanac,agregat dobar,pali na kljuc,plastike lose,istekla registracija,ima saobracajnu,itd, moze i u delovima....idealan za preradu tipa sm itd...jos lepse meni izgleda bez plastika..125cm... cena 400e..bez cenkanja...za ceo motor.koga nemrzi da je malo ofarba i sredi plastike imace odlican motr za malo para,ja nemam zivaca da je sredjujem,resih ceo vozni park da rasprodam... 063697094,, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 23, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bice jos slika za dan dva.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Decembar 23, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan kao klinac sam sanjao o ovom motoru.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 25, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da,mnogima je to san i danas,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 25, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoj ukus, al meni je ovo gadnooooo (o prednjem blatobranu da ne pricam) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Decembar 25, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan vrh... ja bi ga kupio i sredio cisto zabave radi. ovo ide kao blesavo... egzotika ljuta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne treba mu puno da bi izgledao odlicno. Par rezova tu i tamo, da se skine visak. I malo boje....mozda i drugaciji far. Ako je mehanicki ok (sem tog lanca) to i nije neka cena da bi imao dobar motorcic. Srecno s prodajom P.S. Potajno sumnjam da mi se svidja samo zato sto je crven Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovaj motor pasuju plastike od Aprilie RS Future 125, pasovali ja i drugar pre nekoliko godina i onda izgleda potpuno drugacije tako da moze da se prerpavi. Ako nekoga interesuje da kupi motor a zeli da prepravi plastike mogu vam okaciti slike da vidite kako izgleda. A imam i sve plastike na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 25, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je potrebno prepravke da bi se napakovale te plastike ? ne znam,iako je motor grdan mene privlaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 26, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Fizicki pasuje, samo prepraviti nosace koji ce da drze oklop. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8716 Napisano Decembar 26, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo grdan motor, video ga uživo u Vraniću pre par godina (ne ovaj iz oglasa, već model). Ali ako može da se napakuje druga plastika, da se sve stavi na papir... pa ako neko voli i isplati mu se, može dobro da prođe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8716 Napisano Decembar 26, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ma šta i ja kenjam, za 400eura kupiš, poskidaš mu sve, staviš neki street far, malo preradiš guvernal, još par estetskih besplatnih poteza i cepaj. Do proleća prava egzotika sa ličnim pečatom. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan haha pa realno... sta ces za 400 eur,iako je grdna opet je cena povoljna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Decembar 26, 2011 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan haha pa realno... sta ces za 400 eur,iako je grdna opet je cena povoljna nemoz povoljnije od ovog, pa ljudi za kenjkave apence i automatike traze po 200-300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7207 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 3074 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Bokiliću što ti se mešam u oglas, ali... Ova Cagiva je delo Masima Tamburinija, dizajnera. Zvali su je i "mali Passo" (Ducati). Koliko vidim, na ovoj je sve originalno, osim fara. Kada se pojavila, '87. ili '88. godine, bila je dva koplja ispred ostalih modela od 125ccm. Mašina je relativno složena, ali je išla "za sve pare". Ovo je prosto greh kasapiti i budžiti, treba da ostane originalna, samo da joj se nađe (kupi) originalan far. Mislim da nije za svakog ko bi samo da da gas i da tera, a ne zna šta u stvari ima. Bilo bi bacanje bisera pred svinje (latinska poslovica, ne osetite se uvređnim ako vam se ne sviđa). EDIT: Malo pročitajte o njoj. Lep članak i test vožnja, iz tog vremena http://www.motorcyclespecs.co.za/model/cagiva/cagiva_freccia_c10r%2088.htm 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 26, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni je stvarno viska,stoji za ban badava vec dugo.. da je dobar model,dobar je...pogoovu za te pare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan jel imas jos nesto sto ti tako stoji dugo za ban badava ne mozete verovati kakvi motori stoje tako po neki garazama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ima cagiva canyon 600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan dalje dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa samo mu stublina kosta toliko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad gledam na e-bay samo prednja viljuska mu je 170eu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aktuelnooo,,vile i tockovi idealni za neku preradu,tipa sm itd, agregat hladnjaci struja za neku preradu nekog manjeg motora idealni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 29, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa rasprodato,agregat ceka da ga neko iskoristi,a bogme i felne i viljuske sa kocnicama spremne za neku preradu.. papiri spremni .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 17, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mogu da korigujem malko cenu,,za 50tak e dole.. i to je to,,steta da motorce stoji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan nerazumem jel motorjos u kompletu ili ide u delove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...