draza 548 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sam naso prilikom rastuiranja glave na hondi xl 125 mislim da je 81-o god . Ovaj crni cep je bio zabijen u rupu kroz koje bi trebalo da prolazi ulje . Ulje vec prolazi na ovoj pored manjoj rupici ali pitanje je da li to lepo podmazuje . Da li je to neko stavio bezveze ili je to tako fabricki . Mozda je zato ovaj motor sredio vec 3 glave . Uvek se desavao isti problem brzo razbije kuciste gde se vrti bregasta osovina i posle toga ubrzo prezubi i naravi katastrofu . Sada sam sredio glavu ( napravio druge lezajeve ) pa bi da budem siguram da li to uopste podmazuje kako treba kada ima ovaj ce i da li ce podmazivati bolje ako ga skinem i ostavim obe rupe otvorene . Ajde majstori javite se . Hvala unapred !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 22, 2011 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Lancanik ima 32 zuba a lanac 50 linkova,ali moze da se skrati.Evo i slike ako je to to.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 22, 2011 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Gumicu nediraj,tu joj je mesto,a sto se tice lanca sve Honde imaju 50 linkova a tvoja 49.Mozda je za Izraelsko trziste.Salim se,verovatno ga je neko skratio i kako taj motor da radi.Veliki pozdrav.Delovi krecu sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala ti . Stavicu taj tvoj lanac pa cu da vidim aku bude predugacak onda nesto nije u redu jer stvarno sve imaju od 50 zuba . Mozda je neko hteo nesto da budzi pa je to prouzrokovalo ostalu havaruju . Zasto li ona gumica uopste stoji tamo kada bi se lakse podmazivalo da nije nabijena u rupu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...