Dzambo 84 Napisano Decembar 22, 2011 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Prvi Desire, uzet u Telenoru, kutija, racuni, garancija je do jula. Telefon je u dobrom stanju, sve funkcionise, ali se vide tragovi koriscenja (sitne ogrebotine). Nasao sam drugi tel koji mi se svidja pa je sad ovaj na prodaju. Slike kada budem uspeo da uslikam jer obicno sa njim i slikam sve. 15 000 din 062 222 136 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 24, 2011 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 30, 2011 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za nove letnje gume 195/65(60)/r15 uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...