hitman 352 Napisano Maj 13, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cao Sebo, rekao si da se javim posle Prvog Maja. Dakle, centralni stender za afriku RD07. Da li moze i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan poydrav za sebu za izradu stunt crash bara treba (suzuki gsxr 750 94 god) da odnesem motor ili se moze sa slika ili kako? Doteras motor ,poneses slike i pravim ti crash bar. Izrada bi trajala 1 dan. ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Mene bi interesovalo koliko bi izaslo izrada nosaca kofera za FZS 600 2000 god?Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bmw rukohvati za suvozaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan našem dragom Bobi sretan 25. rođendan (u evrima)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo trazim za Yamahu XJ600 Diversion 93'' Crash bar i evo pitanja za tebe : dali mozes da mi uradis i po kojoj ceni jedan od ova 2 modela u crnoj boji bez hromiranja znaci,,,,.Problem je i vreme ,,,,,naime dali se to moze odraditi za dan jer bi morao da doputujem iz Sumadije kod tebe..pa da se odlucim koji bi napravio .... znaci za svaki model mi molim te navedi cenu posebno......prilazem i slike da bi imao bolji uvid sta zelim naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan našem dragom Bobi sretan 25. rođendan (u evrima)! Hvala Viktore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Upravo trazim za Yamahu XJ600 Diversion 93'' Crash bar i evo pitanja za tebe : dali mozes da mi uradis i po kojoj ceni jedan od ova 2 modela u crnoj boji bez hromiranja znaci,,,,.Problem je i vreme ,,,,,naime dali se to moze odraditi za dan jer bi morao da doputujem iz Sumadije kod tebe..pa da se odlucim koji bi napravio .... znaci za svaki model mi molim te navedi cenu posebno......prilazem i slike da bi imao bolji uvid sta zelim naravno Oba modela mogu da se urade u toku jednog dana,tako da ne brines. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Tdm 850 Crash bars i nosac zadnjeg kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha tundecat nosaci bocnih kofera i nosac zadnjeg kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde imate jos slika mozda i jedinog Thundercat-a sa tri kofera. Hvala Sebo, odlicno je ispao Spremanje konjica za sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 26, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cao Sebo, rekao si da se javim posle Prvog Maja. Dakle, centralni stender za afriku RD07. Da li moze i koliko para? Isto pitanje!!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 27, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cao Sebo, rekao si da se javim posle Prvog Maja. Dakle, centralni stender za afriku RD07. Da li moze i koliko para? Isto pitanje!!?? i koliko mora motor da stoji kod tebe ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 27, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cao Sebo, rekao si da se javim posle Prvog Maja. Dakle, centralni stender za afriku RD07. Da li moze i koliko para? Isto pitanje!!?? i koliko mora motor da stoji kod tebe ?? Na 1 dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sklopiv nosac kofera Vespa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo pre dodjoh od gosn Sebe, radio mi je nosace bocnih kofera i crash bar. Trandza izgleda mlogo zahebano!!!! Sve pohvale za Sebu, nisam stigao da slikam motorin ali cim ga uslikam kacim slike. SVAKA CAST!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 30, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan da li radis nosace za vizir za Apriliju Atlantik?dal donesem neke, pa da se obrade i postave? a i svidjaju mi se oni nosaci kofera sto si uradio Alexantu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ovako za GS 500? http://www.moto24.org/media/catalog/product/cache/2/image/344ff7405533366c8801f83da5181707/s/b/sbl_05_339_1001323765179-11161.jpg[/img] Treba mi za dva motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan da li radis nosace za vizir za Apriliju Atlantik?dal donesem neke, pa da se obrade i postave? a i svidjaju mi se oni nosaci kofera sto si uradio Alexantu..... Nisam radio nosace za vizire ali ako je aktuelno ,svrati do mene da smislimo nesto. Bio bi pozeljan neki uzorak tih nosaca ili neke fotke. Pozdarv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ovako za GS 500? http://www.moto24.or...65179-11161.jpg[/img] Treba mi za dva motora. Zdravo Djomla. Upravo radim jedan takav enginengard, tako da cu sutra da postavim slike.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ovako za GS 500? http://www.moto24.or...65179-11161.jpg[/img] Treba mi za dva motora. Zdravo Djomla. Upravo radim jedan takav enginengard, tako da cu sutra da postavim slike.Pozdrav. I mene ovo ineresuje i cena, naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pit bull engine gard i nosac zadnjeg kofera Honda cb 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda transalp 2002 nosaci bocnih kofera i crash bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem i ja za jedan primerak rol bara za Super Teneru. Jer ima mozda slika nekog modela a odmah bi mogla i cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...