seba011 1633 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija caponord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Top case Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha diversion 900 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha diversion 900 Bilo je zadovoljstvo upoznati i saradivati sa ovakvim gospodinom i majstorom svog zanata, dogovor u dve reci, tacan, precizan, predusretljiv Ali nisi me se ratosiljao jos, eto me opet za bull bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Maj 19, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Sve naj bolje. Pozdrav. Yamaha diversion 900 Bilo je zadovoljstvo upoznati i saradivati sa ovakvim gospodinom i majstorom svog zanata, dogovor u dve reci, tacan, precizan, predusretljiv Ali nisi me se ratosiljao jos, eto me opet za bull bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 20, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo, Imam potencijalnog kupca za moje originalne BMW kofere koji su mi mali, pa će mi verovatno trebati nosači bočnih kofera za Givi TRK46 kofere. Radi se o BMW R 1150 GS. U prilogu je PDF kako izgledaju Givi nosači: Givi nosač bocnih kofera za BMW R 1150 GS_PL189.pdf Možeš li mi reći cenu i koja je procedura? Pozdrav Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Maj 20, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se izvede kao sto je na skici.Naj bolje mu daj moj br telefona da se dogovirimo.Pozdrav Markone. Pozdrav Sebo, Imam potencijalnog kupca za moje originalne BMW kofere koji su mi mali, pa će mi verovatno trebati nosači bočnih kofera za Givi TRK46 kofere. Radi se o BMW R 1150 GS. U prilogu je PDF kako izgledaju Givi nosači: Givi nosač bocnih kofera za BMW R 1150 GS_PL189.pdf Možeš li mi reći cenu i koja je procedura? Pozdrav Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Maj 28, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Da li radiš centralni štender za V Strom 650 K8? I naravno cena? Odgovor može i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem na jesen proizvodnju stendera za stroma. Pozdrav. Pozdrav! Da li radiš centralni štender za V Strom 650 K8? I naravno cena? Odgovor može i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se jos uvek proizvodi stender za podmazivanje lanca i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pravicu sledece nedeje . Cena ce biti 2000 din, Pozdrav. Da li se jos uvek proizvodi stender za podmazivanje lanca i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan druze, koliko bi me kostao crash bar kao sa slike za BMW R1200GS 2008 god. ugradio bi ga sto je pre moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cena je poslata na pp. Pozdrav. druze, koliko bi me kostao crash bar kao sa slike za BMW R1200GS 2008 god. ugradio bi ga sto je pre moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno, cujemo se ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jun 1, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan G-din Sebo trebaju mi nosaci bocnih kofera za yamahu XJ600S diversion, moze li to da se uradi a da se ne dovozi motor posto sam malo dalje i koliko bi me kostali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Jun 1, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost , posto se nosaci rade prema koferima koji se razlikuju i u dimenzijama i u kacenjima, ne isplativo je da ih imam na lageru.Stvarno mi je zao ,sto ne mogu da vam izadjem u susret i posaljem trazeni artikal. Pozdrav Seba G-din Sebo trebaju mi nosaci bocnih kofera za yamahu XJ600S diversion, moze li to da se uradi a da se ne dovozi motor posto sam malo dalje i koliko bi me kostali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha mt 01 top case 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunph 11 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gosn Sebo jel radis centralni stender za Yamahu Tenere xtz 660 '91.god i koliko bi kostala, cena moze i na pp.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Jun 4, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo interesovanja tako da nisam radio stender za tvoj motor. Na jesen cu uraditi par komada ,pa se cujemo. Pozdrav. Gosn Sebo jel radis centralni stender za Yamahu Tenere xtz 660 '91.god i koliko bi kostala, cena moze i na pp.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Jun 7, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Imam na lageru uradjen crash bars za Super Teneru, mogucnost slanja brzom postom ,za musterije koje nisu iz Beograda. Pozdrav svim bajkerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Jun 8, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Da nemaš možda urađene crash barove za KLE 500? Koliko bi koštali da se urade po uzoru na SW-motech? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Jun 8, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nemam.Mogu da uradim takve sa slike. Cena ti je na pp. Pozdrav. Pozdrav Da nemaš možda urađene crash barove za KLE 500? Koliko bi koštali da se urade po uzoru na SW-motech? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam.Mogu da uradim takve sa slike. Cena ti je na pp. Pozdrav. Pozdrav Da nemaš možda urađene crash barove za KLE 500? Koliko bi koštali da se urade po uzoru na SW-motech? Moze i meni cena na pp Sent from my XT910 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Jun 8, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Poslato Pozdrav. Nemam.Mogu da uradim takve sa slike. Cena ti je na pp. Pozdrav. Pozdrav Da nemaš možda urađene crash barove za KLE 500? Koliko bi koštali da se urade po uzoru na SW-motech? Moze i meni cena na pp Sent from my XT910 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Jun 13, 2013 (promenjeno) Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga još jedan odličan Sebin rad . Nadam se da ga neću nikad testirati :D Promenio Jul 10, 2013 član Pablo Uklonjene slike sa malware sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...