floyd 495 Napisano April 2, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/29/2019 at 9:09 PM, seba011 said: Zdravo. Mat crna 4000 din a prohrom varijanta ,5000 din.Pozdrav. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 3, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cf moto 650 nk,top case Seba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 6, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda pcx 125, sisy bars Seba. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 8, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp,bocni nosaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V Strom, komplet Seba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 10, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki zr 7 s,Komplet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 12, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda Afrika crf,bocni nosaci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Vulkan,komplet Seba. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 20, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp 600, komplet Seba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 22, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda Vfr 800 ,Bocni i top Seba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 25, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda cbr 600 f4,odstojnici bisaga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 26, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje i ne želim da me shvatiš pogrešno. Ne kritikujem, pitam. Na Transalpu gore, a vidjeh i prije jednom, je cijev između nosača bočnih kofera preko tablice. Moje pitanje je, zašto je to tako i da li nije bilo moguće da bude ispod? Po meni, pošto se to sve kreće sa motorom, nikakav problem ne bi bio i da je ispod, ili griješim? Ili možda vlasnik hoće da mu radari ne vide tablicu, i to je jedna mogućnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 26, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje. Pitanje je na mestu ali je odgovor malo kompleksniji. Ono sto diktira polozaj bocnih nosaca je u stvari ,polozaj osnovnih kacenja na ramu motora za prihvat bocnih nosaca. Ako bi se okviri pomerili unapred prema kormanu, odnosno prema fuzasteru ka suvozacu, bilo bi tesno za istog ,kada se montiraju koferi.Znaci ,videces mnoge firmirane nosace kofera kako na raznim motorima ,poprecna sipka ide ispred ali i iza zadnjeg blatobrana.Druga stvar, prilikom eventualnog pada, porecna sipka ima funkciju da apsorbuje udarac i da ga siri unazad,ako je iza blatobrana ostetice isti.Takodje radim po zelji musterije ali preporucujem da poprecna sipka ide kao na slici Transalpa.Mozda ne umem naj bolje da objasnim ako ima nekih pitanja,tu sam.Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14934 Napisano April 27, 2019 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne pricate o istoj stvari, ne verujem da firmirani nosaci prekrivaju tablicu, jednostavno zakonom nije dozvoljeno. Ako ikada izdejstvujemo mogucnost atestiranja/ispitivanja (a jednom ce i taj problem doci na red) ovaj na Transalpu nece proci sigurno. Seba, pravis proizvod koji moze nadziveti motor i ozbiljno radis posao, da sam na tvom mestu nikada ne bih prekrio tablicu ni na insistiranje musterije, ipak stavljas svoju nalepnicu. Neznam sta planiras u buducnosti ali mozda dobijes tipsko odobrenje a prekrivanje tablice ti ne ide u prilog, nece valjda ovde biti doveka anarhija. Ovo je dobronamerna sugestija, puno srece u daljem radu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13126 Napisano April 27, 2019 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je izbor vlasnika. Ako kaže da mu okuje motor u kavez tako će biti. Tablicu može da prebaci preko ili da kaže da mu Seba napravi dve ušice namenske za šrafljenje tablice. Juče dok sam sedeo u kafiću prošlo je bar 10 ili ti skoro sva R je imao isečen nosač tablice. Sve bi ih pokažnjavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 29, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nije jasno zasto svi mi imamo potrebu da budemo inzinjeri Nase. Ja prvi mnoge stvari ne znam ali odem na google pa vidim kako fabrike prave nesto sto me interesuje i zasta nisam siguran kako da napravim..Ne stidim se svog ne znanja i sigurno pravim i neke propuste.Takodje sam dosao i do toga da fabrike neke stvari rade kako bi imale i slabe tacke da bi se taj proizvod i promenio posle garancije, kako bi fabrike radile.Ne bi dalje da ucestvujem u diskusijama o tome sta je ispravno a sta ne.Slika nosaca , Hepco Becker na istom Transalpu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano April 30, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo, Koliko bi bio crash bar za Hondu Integru Nc700? Vidim da si ih vec pravio I moze li da se odradi a da patosnice ostanu citave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 30, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Cena je 100 e a sto se patonisca tice one se ne diraju ali ne stoje gde i kako , treba.Najbolja opcija da se kupi neka guma ,pa da se opkroji a orginal da se cuva.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano April 30, 2019 Andragog, 5015 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da li radis kormane? Širina 76 cm, visina 11 cm , zakrivljenost ručica 6-7 cm i fi 22mm. Koja bi bila cena. Naravno crne boje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 1, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Ne radim iz prostog razloga sto su sipke za izradu kormana od spec. celika ,kojeg nema na nasem trzistu.Svaku home made ,varijantu ti ne bi preporucio,zbog sigurnosti.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Maj 1, 2019 Andragog, 5015 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 1, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 3, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Triumpf Tiger explorer 1200,crash bars Seba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 7, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sklopivi nosac ,kofera za dostavu hrane by Seba. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 13, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda nc 750x,crash bras. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...