gavrolini 2754 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav majstore, interesuje me da li pravis skid plate za enduro i cross motore? Interesuje me nesto ovako? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 6, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno mogu samo od lima da ti napravim skid plate. Pozdrav. pozdrav majstore, interesuje me da li pravis skid plate za enduro i cross motore? Interesuje me nesto ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan centralni stender yamaha fz1 2006,ima nosace nozicu su skinuli po obicaju,cena ,moze na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Centralni stender na prodaju, imam na lageru za Suzuki freewind. Cena 60 eura . Mogucnost slanja brzom postom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 9, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo sebo zanima me da li mogu da se naprave cresh barovi za moje motorce qingqi 200 supermoto evo slicice pa mi reci sta mslis i koja cena. hvala http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86011-prodajem-qingqi-gy200ccm-japanac/ OVO SU SLIKE DOK JE BIO NA PRODAJI ALI SAM ODUSTAO OD TOGA BAR ZA SAD SLUZI LEPO ZA MOJE POTREBE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 9, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno mi je da stiti deklu al da bude malo izboceno da mogu da upotrebim i za noge da drzim malo Koja cena i da li je pre svega moguce To nije veliki motor a i moj ktm kineski hteo bi da bude DRUKCIJI OD DRUUUGIIH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 9, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Rade. Nema bas mnogo mogucnosti za tvoj model motora. Slicna je je situaci ja kao i sa Yamahom xt, ali cu se potruditi da nadjem optimalno resenje, da bude zadovoljena forma bezbednosti kao i da se tebi svidi resenje i izgled[ Cenu ti saljem na pp . Pozdrav Promenio Novembar 9, 2012 član seba011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 10, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kontaktirao sam Vas pre mesec dana putem e-maila za crash bar i rekli ste mi da dovedem svoj motor BMW r1200c kod Vas na 1 dan i da mozete da mi napravite.Posto smo daleko i nisam u mogucnosti da dodjem dali postoi neka druga solucija da to odradimo? U prilogu Vam saljem link sa slikom kako oni izgledaju a mozda ste i vec pravili takve i mozda imate sablon?Dajtemi neko resenje ako ga imate?Novac bih poslao po prijatelju koi bi preuzeo crash barove. http://www.beemerboneyard.com/71607667548.html Promenio Novembar 10, 2012 član Pop84 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 10, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da bih najvise voleo kada bi postojali sabloni i samo da saljem. Sabloni doduse postoje u velikim fabrikama i to su makete ramova gde se svaka savijena cev crash bara vari na predhodno fiksirane nosace. Cak i kod njih se javlja greska u proizvodnji da kada posalju cras u prodaju , da se rupe ne poklapaju i do 5-6 mm.Ja imam za neke modele sablon za savijanje cevi ali to je nedovoljno za finalni proizvod. Izvini za ovako opsirni odgovor ali morao sam da objasnim u kratkim crtama na cesto postavljeno pitanje "sablona". Jedino resenje na daleko je imati donorski motor t.j nekoga ko bi pozajmio motor na jedan dan pa da se po njemu napravi za tebe. Pozdrav Pozdrav, kontaktirao sam Vas pre mesec dana putem e-maila za crash bar i rekli ste mi da dovedem svoj motor BMW r1200c kod Vas na 1 dan i da mozete da mi napravite.Posto smo daleko i nisam u mogucnosti da dodjem dali postoi neka druga solucija da to odradimo? U prilogu Vam saljem link sa slikom kako oni izgledaju a mozda ste i vec pravili takve i mozda imate sablon?Dajtemi neko resenje ako ga imate?Novac bih poslao po prijatelju koi bi preuzeo crash barove. http://www.beemerbon...1607667548.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 10, 2012 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Ako bih ti ja poslao crash barove dali bi po njima mogao da napravis iste takve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 11, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bez motora nisam u mogucnosti da napravim i da sve to bude u mm tacno. Pozdrav. Ako bih ti ja poslao crash barove dali bi po njima mogao da napravis iste takve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo želim pohvaliti Sebine crash barove.Izrazito korektno odrađeno.... Pozdrav Seba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 18, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Letoni. Drago mi je da si zadovoljan. Pozdrav. Samo želim pohvaliti Sebine crash barove.Izrazito korektno odrađeno.... Pozdrav Seba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 19, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav x-u. Motor mozes da dovezes u petak a u subotu da ga preuzmes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x 1 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav x-u. Motor mozes da dovezes u petak a u subotu da ga preuzmes. Vazi.Ostaje dogovor za petak.Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan sebo prodao sam motor za koji si trea da mi pravis rolbar. Sad imam yamahu majesty sta moze za njega lepo da se pravi da nije nosac zadnjeg kofera,stender. Vec neke zastite za plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 20, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Smislice mo nesto.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 23, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Varadero , crash bars pre plastifikacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 28, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha xt 660 r, crash bars. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvrle 0 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav majstore! treba mi kres bar za hondu vtx 1800. Dali je izvodljivo i otprilike koilko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Novembar 30, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Izvodljivo je a cenu ti saljem na pp.Pozdrav Pozdrav majstore! treba mi kres bar za hondu vtx 1800. Dali je izvodljivo i otprilike koilko para? Promenio Novembar 30, 2012 član seba011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Decembar 1, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha super Tenera , bocni nosaci al. kofera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast sebo! kacim slike posle plastifikacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1591 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan To majstore. Jedva cekam da ih vidim posle plastifikacije. Svaka cast sebo! kacim slike posle plastifikacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunph 11 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majstore jel mozes da uradis centralni stender za Yamahu Tenere xt 660?Da li bih morao da je dovezem ili imas "sablon", pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...