Vlada GS 190 Napisano Januar 7, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa, dobrodosao u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Teže je uterati nekom dve rečenice u glavu nego 5 cm u d..e! No, ćeraćemo se mi još. Ima da se nepravda ispravi u naredne dane! Nego, probasmo sin i ja juče makinu! Onako na golo, bez opreme. Samo da nas želja mine. I ideeeeeeeee makina ko da je goni nastotine konja. Na Šehove ode ne pita za uspon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Valjda Banj. Brdo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Da da, u pravu si! 100 godina da živim ovde nikako da popamtim sve toponime! Seda glava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 7, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja živeo samo 11 godina ali još pamtim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 7, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na Moto Kliniku, da nam se navozas sto godina tog BMW olikog japanca )) koji je to BMW???, Ah da, sto se tice drzave, tolko deru da u jednom momentu pomislim da u garazi imam DC 10 a ne motor, al to je tipicna odlika bijednih drzava kojima je jedini financial source jadni i napaceni narod. JA nisam vidio drzavu da vise mrzi svoj narod od ove R.S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i bolje te našao! Što se tiče države, potpisujem svaku reč! Ovaj BMW je kao i tvoja Afrika, 650 ccm ali mono cilinder. Rotaxov motor. Pogon remen i t d. Svideo mi se odavno i eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...