Desert Soul 5 Napisano Decembar 19, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: KTM LC4 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lep pozdrav svima iz Slovenije! <br style="font-family: Verdana, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 18px; background-color: rgb(236, 237, 243); "><br style="font-family: Verdana, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 18px; background-color: rgb(236, 237, 243); ">Najprije dozvolite mi da se ispričam zbog svog srpskog koji naravno ne može biti pa stoga i nije bez grešaka (ipak nam je hrvatski bliži od srpskog). Dugogodišnji član slovenskog Motosveta i dugogodišnji motorist i pustinjska duša nešto manje od pola života (16 g.) radim u turizmu, a van turističke sezone zimu obično preživljavam u svom kamiondomu i na ktm-u na severu Afrike ili na Bliskom istoku. Najviše odgovora ćete da nađete na mojoj stranici http://www.desertsoul.com/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 19, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljen.... long time no see.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Decembar 19, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i dobrodosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Lep pozdrav svima iz Slovenije! <br style="font-family: Verdana, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 18px; background-color: rgb(236, 237, 243); "><br style="font-family: Verdana, Helvetica, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 18px; background-color: rgb(236, 237, 243); ">Najprije dozvolite mi da se ispričam zbog svog srpskog koji naravno ne može biti pa stoga i nije bez grešaka (ipak nam je hrvatski bliži od srpskog). Dugogodišnji član slovenskog Motosveta i dugogodišnji motorist i pustinjska duša nešto manje od pola života (16 g.) radim u turizmu, a van turističke sezone zimu obično preživljavam u svom kamiondomu i na ktm-u na severu Afrike ili na Bliskom istoku. Najviše odgovora ćete da nađete na mojoj stranici http://www.desertsoul.com/. Po ovome sto si napisao, izgleda mi da ti je uspelo ono o cemu su mnogi od nas mastali (narocito mi se svidja ovo sto radis van sezone). Kako se pokazao Adventure u pustinjskim uslovima? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Slobodno okaci neku pricu i gomilu slika - necemo se ljutiti A za greske u jeziku ne brini - ima i gorih od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...