MaRRe 997 Napisano Decembar 19, 2011 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prva registracija u Srbiji u martu ove godine (uvoz iz Italije). U Srbiji presao 8150km i u tom periodu na njemu su uradjene sledece stvari: Veliki vizir (Ivan), + fabricki mali crni vizir Nov varijator sa 2 seta rolnica Nov Kais (+ rezervni) Novo zvono kvacila Novi lezajevi zadnjeg tocka sa semerinzima diferencijala Xenon H7 6000k Zadnja guma Michelin CIty Grip Novi akumulator (Unibat 12Ah) Nov fazni lanac (od radilice do bregaste) Nova membrana karburatora (kod Djure/Vidika) Ventilator hladnjaka + gomila sitnica Ulje je menjano redovno na 6000km (Motul) zajedno sa filterom i svecicom. Utegnut maksimalno, bukvalno pali na pola kljuca. Potrosnja u gradu ~4lit,na otvorenom ~3lit. Max brzina 125km/h. Od 0-100 mereno 13s. Sve popravke/odrzavanje sam licno radio i garantujem da se laganica vozi jos jedno 8.000/10.000km bez ikakvog ulaganja pored naravno redovnog servisa. Skuter je od momenta kupovine bio garaziran. Cena 1650e Za sad BEZ ZAMENE. Do kraja meseca mozda legne neka kinta pa i ova opcija bude ukljucena. Kontakt na 069 / 265 28 02 ili na PP. Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan auuu mare nije valjda dotle doslo??????????? :zbunjen: :zbunjen: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, ja danas kupio isti crni Bev 200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Decembar 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Šmrc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Decembar 29, 2011 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mali refresh Cena 1650e....moze ZAMENA za Enduro uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 29, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da se vozam sa njim. Lep primerak, mada previse sminkerski za moj ukus Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Decembar 29, 2011 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Beverly prodat! Može lock! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...