sstruja 115 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Krecuci se u rikverc udari coravko u zadnji kraj motora i obori ga na beton. Steta: - pukla tablica - polomljen nosac tablice - iskrivljen fudaster - iskrivljen nosac farova - iskrivljena governala - pogrebana rucka kvacila - pogreban rukohvat - prosuto 1l benzina iz rezervoara - karburator mi preliva Da li sam dobio izvini od coveka? Pomoc da ispravim pokrivljeno? Ponudu za nadoknadu stete? Nisam dobio nista od navedenog osim glavobolje i nervoznog stomaka! A coveka znam, znamo se mesec dana, radi ovde kao portir... Ma... Razmisljam se da sve ljude smatram idiotima dok ne dokazu suprotno... Ovaj je dokazao da je idiot! A ja sam jos veci sto mi je neprijatno da trazim novac za zamenu ostecenih delova... Jes da se sve moze ispraviti i ispolirati al... I jesam ispravio, poliro nisam i nisam rasturao karburator da namestim plovak... Od pogrebanih i pokrivljenih delova sve je bilo novo, sve sam pravio sem fudastera... Ma jos me drzi bes! Pocinjem da razumem one koji bes u takvim situacijama kanalisu batinanjem... Jos mi zivci igraju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nemoj se nervirati,sve ces ti to srediti,samo mi je zbog one litre benzina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan disi duboko... a bes kanalisi onim tvojim cuvenim skokovima (sada ne mogu pronaci fotke) recimo, ili napravi nesto kreativno... ali serem... prbij portira ;D bice ti lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Iskali se na njegovim kolima SALIM SE!!! Ja mislim da bi trebao da mu trazis novac za nadoknadu iako si sve to sam moga da uradis il sta vec, da je ovo evropa ko sto nije pitao bi ja njega koliko kosta 1h rada oko motora, uzmi mu bre nesto ko ga jebe kadnije znao ni da se izvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Necu ni da mu trazim pare kad ih necu dobiti. Sad mi pricaju kolege za 4 slucaja da im je zakacio automobile na parkingu, nikad nikome nije nista platio... Organizovacu ih da njemu skenjamo auto srazmermo steti. Ja cu da mu auto prevrnem na bok, iskrivim volan, iskrivim vezni lim kod levog fara, iskrivim kvacilo, pokrivim zadnji vezni lim gde srafi tablicu, ulubim pod kod vozacevog sedista gde noge drzi itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan to ti je samo jos jedan dokaz koliko su ljudi sebicni. samo da je njemu. bez sve zezancije,sto nepopricas s covekom,da vidis ima li nekih problema,neke ga muke more.ako ga more,onda mu lepo skrenete paznju da treba gledati u onom pravcu u kom se auto krece. mozda se niko nebuni i onda,misli portir 'nema veze'. znaci prvo dijalog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Necu ni da mu trazim pare kad ih necu dobiti. Sad mi pricaju kolege za 4 slucaja da im je zakacio automobile na parkingu, nikad nikome nije nista platio... Organizovacu ih da njemu skenjamo auto srazmermo steti. Ja cu da mu auto prevrnem na bok, iskrivim volan, iskrivim vezni lim kod levog fara, iskrivim kvacilo, pokrivim zadnji vezni lim gde srafi tablicu, ulubim pod kod vozacevog sedista gde noge drzi itd... I obavezno mu izvadi jedno litar benzina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Necu ni da mu trazim pare kad ih necu dobiti. Sad mi pricaju kolege za 4 slucaja da im je zakacio automobile na parkingu, nikad nikome nije nista platio... Organizovacu ih da njemu skenjamo auto srazmermo steti. Ja cu da mu auto prevrnem na bok, iskrivim volan, iskrivim vezni lim kod levog fara, iskrivim kvacilo, pokrivim zadnji vezni lim gde srafi tablicu, ulubim pod kod vozacevog sedista gde noge drzi itd... I obavezno mu izvadi jedno litar benzina ;D to nece biti bas dovoljno,posto tebi treba i malo ulja u taj benzin ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ccc, Dav-e, ti si bar vozio moj motor, valjda si primetho da je 4taktni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 16, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Od pogrebanih i pokrivljenih delova sve je bilo novo,sve sam pravio sem fudastera... Kad sstruja napravi nov deo ,bolji od originala. Ja cu da mu auto prevrnem na bok, iskrivim volan, iskrivim vezni lim kod levog fara, iskrivim kvacilo, pokrivim zadnji vezni lim gde srafi tablicu, ulubim pod kod vozacevog sedista gde noge drzi itd... Anarhija all over bascharshija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma... Razmisljam se da sve ljude smatram idiotima dok ne dokazu suprotno... Hm, koliko znam, nisi klinac, a tek sad razmisljas o tome.... Ti si onda jedna jako pozitivna osoba.... ne valja ti to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Necu ni da mu trazim pare kad ih necu dobiti. Sad mi pricaju kolege za 4 slucaja da im je zakacio automobile na parkingu, nikad nikome nije nista platio... Organizovacu ih da njemu skenjamo auto srazmermo steti. Ja cu da mu auto prevrnem na bok, iskrivim volan, iskrivim vezni lim kod levog fara, iskrivim kvacilo, pokrivim zadnji vezni lim gde srafi tablicu, ulubim pod kod vozacevog sedista gde noge drzi itd... Bas si me lepo nasmejao majstore! U principu se ne smejem tudjoj nesreci, jer mi se svaki put desila situacija, sa istim, ili jos gorim ishodom, ali nisam ostao imun na tvoj plan da se osvetis portiru, koji je verovatno zena! Bar po ubedjenju! Jer je simptomaticno to sto ne gleda dok ide u rikverc, udara bilo koji auto, ne bi li napravila prostora ze svoj manevar, a narocito se nikome ne izvinjava... A to znaci, da imas dve solucije, a to su: Ili da mu naplatis stetu, ili da ga... Uzdravlje, i da mu to naplatis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sstrujo bas si maler... Trazi lovu za pricinjenu stetu obavezno! Ako nece da plati... hmm... nek "plati" auto! Ali onako... diskretno da se ne zna ko je, nemoras to odma sutra, posle odredjenog vremena, da te ne bi provalili. Uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Necu ni da mu trazim pare kad ih necu dobiti. Sad mi pricaju kolege za 4 slucaja da im je zakacio automobile na parkingu, nikad nikome nije nista platio... Organizovacu ih da njemu skenjamo auto srazmermo steti. Ja cu da mu auto prevrnem na bok, iskrivim volan, iskrivim vezni lim kod levog fara, iskrivim kvacilo, pokrivim zadnji vezni lim gde srafi tablicu, ulubim pod kod vozacevog sedista gde noge drzi itd... hahahha slikaj obavezno i postavi ih ovde da se opet smejemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Sstrujo.... moj savet: Neznam kolka je steta u eur. ali ako mu je mnogo da plati tebi, sve to vi fino lepo ponovite i pozovite MUP pa nek plati samo kaznu za saob.prekrsaj. Mozda je jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, priča treba da glasi ovako: Motor je star ne zato što je krš nego zato što je muzejski primerak. On nije odraz moje sirotinje već mogućnosti da sebi priuštim redak antikvitet. Sakupljanje antikviteta je skup hobi a održavanje ovako nečega još skuplji. Šteta koju si prouzrokovao nesavesnim ponašanjam je navedena u računu koji ti prilažem pa te molim da me u najkraćem roku obeštetiš. Ukoliko to ne učiniš u roku od najviše 7 dana, biću prinuđen da svoja prava ostvarim putem nadležnog suda. Ako se posle 7 dana ne uhvati za novčanik, uz sud, ja bih ga uverio da mu labrnja nije od zlata! ;D ;D ;D A posle kako hoćeš, možeš i ti njemu da se izviniš a i nemoraš, kako budeš raspoložen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 17, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Tu energiju koju bih ulozio u jurnjavu za parama koje ne bih dobio cu uloziti da vratim potpuno u prethodno stanje. Ostalo mi je da governalu ispravim za 1cm jos al za to treba da je skinem a fudastere sam svakako hteo da prepravim, smetaju mi u obaranju motora... A svakako cu da ga rasturim i ispoliram kad bas zahladni i ne bude moglo da se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Septembar 20, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nemoj da se stidis da trazis SVOJE pare. Ako je krv, postoji mnogo nacina da se situacija resi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 20, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ccc, Dav-e, ti si bar vozio moj motor, valjda si primetho da je 4taktni? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...