wolf 12 Napisano Decembar 16, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pazario bih zzr 600 prednost D model , motor i menjac mogu i ne moraju biti savrseni . oklopi i zmigavci su mi bitnije stavke ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Decembar 16, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ...moze i sa havarisanim agregatom =))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 16, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan evo Keba ima sve http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/kawasaki---oglas-35943/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kada otvorim kebin link , otvori mi pocetnu stranu moto-berze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Decembar 17, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kolko novaca ako bi ga prodavao ?? i gde ga mogu pogledati?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...