TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Ganz novi Kappa Tank Bag mod.TK712R plaćen letos u Pegazu 7000din-ja tražim 45€. Ima Deljivi gornji deo(na zip), koji može da se nosi kao poseban mali ruksak, Kišnu navlaku, sve moguće kaiševe ...džep za naočare okrenut prema vozaču(sitnica koja puno znači za ljude koji putuju, jer ima tank bag-ova koji to nemaju ili imaju okrenut na kontra stranu prema volanu) Tel 0638986714 alexandar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Decembar 16, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan ako ima kaiseve pretpostavljam da nema magnete??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ovu torbu i preporucujem je a sto se tice magneta ima uh 7 komada srecna prodaja i cena je oke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Delim misljenje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dali moze jos neka slika, bez celofana, iz vise uglova..... Hvala pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan ne koje motore moze da se stavi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sve koji imaju rezerboar od celika ali i da ne bude previse mali bajk jer je torba glomazna i smetala bi pri okretanju volana. ja sam je prvo terao na GPZ-u i malo muke je bilo\na TDM-u bez muke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jel on ovakav: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Decembar 19, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljenooo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Momci Da obavestim saljem sutra torbu u V.Planu RVM-u, izvinjavam se svim onima koji su preko vikenda slali poruke, ja nisam bio pri računaru, ali trebali ste me kao RVM..kontaktirati na Mobila(jer svi ste ponudili pare za koje sam bio spreman da je dam , torba je zaista nova, jedanput stavljena na tank, da vidim kako stoji, nisam ni "etikete"skidao.I naravno da ima magnete, nego su kaševi, za razne svrhe počev od dodatnog pričvršćivanja za motorcikl, pa do načina na koji se nosi kada je u rukama.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...