gox 1864 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Carving skije (Blizzard X fashion 159 cm) i vezovi Blizzard, stapovi Leki(130 cm), placeno 150 eura, skijao 7 dana - cena 50 eura. Cipele atomic B 75 vel.29, nove 200 eura, nosene 7 dana - cena 80 eura. Atomic skije i Marker vezovi, stapovi Elan, vozene tri sezone - cena 20 eura. Futrola za skije Salomon - 10 eura. tel. 063 7005870. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/photo/my-images/2/dscf1593n.jpg/]http:/img2.imageshack.us/img2/7250/dscf15 imageshack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 12, 2011 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Daj jednu sliku te futrole, zainteresovan sam. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan neka kompenzacija za skije blizzard,stapove leki i fotrolu ili samo kes u opticaju?? i na koju velicinu cipela su podeseni vezovi, ja imam pancericu 41 broj jel bih morali da se pomeraju i buse nove rupe ili ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu sliku futrole al u principu nju bih poklonio onom ko kupi celu opremu. Za sada je gotovina u opticaju a kompenzacija neznam sta nudis Ja nosim cipele 42 a skijaske cipele su 29 i ne treba da se busi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan culi smo se danas telefonom, ja sam Sasa sto sam rezervisao sve za sutra uvece pa se vidimo oko 17.30h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan posto je dzambo odustao od futrole, ja bi da je kupim daj sliku-za jedan ili dva para skija je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Sa srecom da se vozi kupac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...