Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA XT660R,Valja li???

Recommended Posts

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Ajd, ovako, na konkretno piatnje konkretan odgovor: Valja.

Sada pitanje, zasto valja? Odnosno koja ce namena motora biti. Za neki madakadam, lose asvaltirane puteve i neki ne preterano dalek put (znam ima onih koji su putovali i na 125 ccm) itekako valja. Za nesto drugo... hm...

Ima Minarelli agredat, a kako se on pokazao u raznim modelima imas ovdje

http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=800&Itemid=44

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Odnosno koja ce namena motora biti. Za neki madakadam, lose asvaltirane puteve i neki ne preterano dalek put
Ne znam koja je definicija ''preterano dalekog'' puta, ali taj motor može mnogo više puta da proguta od BILO KOG vozača sedeć' na njemu...Prija mu i dobar asfalt i svakojaki vremenski uslovi...U domenu zdravog razuma enduro priče, nema prepreke na vidiku ;)

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Slabo ista znao o Yamaha,ali znam to da ima decko u Trebinju koji je vise vozi na jednom nego na dva tocka ,pa motoru nije nista. Sad da li je on imao srece prilikom kupovine ili cudna ti cuda Yamaha ipak napravila dobar motor,ne znam.

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

srkixt660 slusaj sad (citaj) vec sam negdje drugde rekao da se vrijednost motora mjeri po kolicini osmjeha koju izazove. Vidim tebi se svidja XT660R, samo si htio si da otklonis neke nedoumice. Sto se kvaliteta tice ne brini, valja. Sto se koncepcije tice svako ima neke svoje favorite...

Po tvojim postovima zakljucujem da bi pravi potez bila kupovina XT660R, ako mozes trk u salon i da te vidim negdje na drumu (ili makadamu) kako uzivas troseci gume, lanac, gorivo, pakne,...  ;)

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ne,ne sine...brkash!

Kad uzmesh motor koji zzelish(a uvek je valjda tako,zar ne..), to je onda otelotvorenje tvoje ambicije!

A da li cesh s'njim biti zadovoljan ili ne,to cesh saznati kasnije..u toku korishcenja,jel?

A shto se tiche XTX ili XTR koncepcije,sigurno je da valja! Jes da je Yamaha ::)..ali ja josh nisam sreo choveka koji je rekao da je losh ili da je "krshina" koja chas ide chas ne..

Bilo bi lepo,a i doprinelo bi diskusiji kada bi i nashi mladi chlanovi,kakav je i danilo,objasnili svoje mishljenje...u suprotnom takav stav nema nikakvu tezzinu! I kakav je to rechnik! :o

• U prolazu, 84 postova

Osmeh je najvazniji ! :)

A sto se tice masine PRVA LIGA ! I ja sam je imao kao opciju pa sam uzeo nesto slicno sa istim motorom . ;)

I da osmeh nemogu da skinem nikako , prosto mi smeta dok vozim ! :)

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: XT660R

Slabo ista znao o Yamaha,ali znam to da ima decko u Trebinju koji je vise vozi na jednom nego na dva tocka ,pa motoru nije nista. Sad da li je on imao srece prilikom kupovine ili cudna ti cuda Yamaha ipak napravila dobar motor,ne znam.

Momak se zove Djole,vozio je plavog XT-Ra,ne znam da li ga je prodao posto ga ne vidjam.Momak je od 2004. napravio 40 i koju hiljadu kolko se secam.Ako neko poznaje Novi Sad on bi ga digao na semaforu pre mosta slobode i vozio ga ceo pravac.Promenuo je dosta kompleta guma jer ga on bas vosti ali i odrzava ga dobro

• U prolazu, 35 postova

Neces se zajebati ako ga uzmes! Ja vozim XTX-a i presao sam za 2 godine 25 soma, samo redovan servis i gume! Za svo to vreme ga nisam vozio samo kad je ispod nule i nikad me nije izdao do sada...

Sto se tice komentara za KTM da ima bolju viljusku i par drugih stvari je tacno, ali je i 2 soma skuplji...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja