Nenad_Motoway 0 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Thessaloniki Motocikl: BMW GS 650 DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima, ja sam Nenad, dugogodisnji sam vozac motora (enduro), trenutno BMW gs650 DAKAR 2005. Od skora krenuo da radim u firmi u solunu koja se bavi veleprodajom delova i opreme za motore i krenuli smo da radimo i Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 12, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Opa bato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Decembar 12, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad_Motoway 0 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Thessaloniki Motocikl: BMW GS 650 DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Opa bato To se kaze opa Djurdjo po Sojicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 12, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 12, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima, ja sam Nenad, dugogodisnji sam vozac motora (enduro), trenutno BMW gs650 DAKAR 2005. Od skora krenuo da radim u firmi u solunu koja se bavi veleprodajom delova i opreme za motore i krenuli smo da radimo i Srbiju. Pozdrav druže i dobrodošao Evo ja da ti budem prva mušterija da nemate na stanju deo za moju hondu: OEM PART NUMBER 14500-425-020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad_Motoway 0 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Thessaloniki Motocikl: BMW GS 650 DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima, ja sam Nenad, dugogodisnji sam vozac motora (enduro), trenutno BMW gs650 DAKAR 2005. Od skora krenuo da radim u firmi u solunu koja se bavi veleprodajom delova i opreme za motore i krenuli smo da radimo i Srbiju. Pozdrav druže i dobrodošao Evo ja da ti budem prva mušterija da nemate na stanju deo za moju hondu: OEM PART NUMBER 14500-425-020 Pozdrav i tebi druze. Nemamo na stanju deo ali mozemo originalan da ti porucimo. Evo link za nas sajt i delu products imas sve delove koje imamo i pored svakog imas kod, tako je lakse i tebi i meni. www.motoway.gr P.S. Nadam se da admini nece da mi udare spic u d**e za ovaj link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 13, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nećemo (odmah) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ау, ала се зезн'о човек! Ако му фирма не крене да ради Србију, а и ако крене, има да га удавимо са ПП. Какогод, добро дошао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad_Motoway 0 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Thessaloniki Motocikl: BMW GS 650 DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Ау, ала се зезн'о човек! Ако му фирма не крене да ради Србију, а и ако крене, има да га удавимо са ПП. Какогод, добро дошао. Samo ud'rite... I mi konja za trku imamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...