boss 33 Napisano Decembar 11, 2011 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima nek se javi,moguci i neki drugi izduv ali da pase za ovaj tip,mada prednost dajem fabrickom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ali nije fabricki nego neki VANCE HINES,ako te interesuje bio je na mom Fazeru,nece biti velika cena. Evo br pa se javi ako te interesuje 0612288999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ali nije fabricki nego neki VANCE HINES,ako te interesuje bio je na mom Fazeru,nece biti velika cena. Evo br pa se javi ako te interesuje 0612288999 Ajd cujemo se sutra,ali pomogla bih mi dosta i neka slicica ako moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sliku ti mogu poslati jedino mms-om ako ti odgovara,ako te zanima nazovi i slobodno pitaj sve sto te interesuje,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sliku ti mogu poslati jedino mms-om ako ti odgovara,ako te zanima nazovi i slobodno pitaj sve sto te interesuje,pozdrav Ok,cucemo se sutra popodne kad dodjem sa posla.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Decembar 19, 2011 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje,ako neko ima neku zanimljivu ponudu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje,ako neko ima neku zanimljivu ponudu. Imam par modela za tebe javi se na 060/0147755 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 12, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi nabavio lonac ja donosim iz nemacke leo vincia i mislim ako je tvoj motor od 1998-2003 onda bi te ovalni aluminijumski nov u kutiji ,sve sraf na sraf kostao oko 300 eura,inace imam po povoljnim cenama motula silkolena,ngk,unibat,ferodo i lucas,regina lance,jt lancanike,morse lance bregastih,hi-flo ulje i vazduh,ngk pa ako te nesto zanima nazovi me na 0641352299 sasa da ti dam cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sasa hvala na ponudi ali ja bih ipak nesto jeftinije,interesuje me usput koliko ti je motul 5100.Za ostalo ako mi zatreba kontaktiracu te.Poz od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 20, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan imam fabricki auspuh,neostecen. 70eura 063622241 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na ponudama,auspuh je kupljen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...