Pirotehnicar 2029 Napisano Januar 20, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pazarivao ovo pomagalo. Cekam da stigne posto je prijatelj koji zivi gore odradio to za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7659 Napisano Januar 22, 2018 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dva i spasio sam se što se tiće manevrisanja po garaži. Naravno veoma bitno da su pločice podloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Januar 23, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, BaneVuk58 je napisao: Ja imam dva i spasio sam se što se tiće manevrisanja po garaži. Naravno veoma bitno da su pločice podloga. Kod mene su betonske mozaik kocke pa malo brinem kako ce to da radi, ako bude problema lako ode na Oglase da usreci nekoga sa plocicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isulic 10 Napisano Mart 9, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR1200X 2015, BMW R1200GSA 2015 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/20/2018 at 1:24 PM, Pirotehnicar said: Pazarivao ovo pomagalo. Cekam da stigne posto je prijatelj koji zivi gore odradio to za mene. Da li se lako nabacuje motor na ovo, nece da bezi i sl? Da li pise koju tezinu moze da nosi, moze li varadera da izdrzi (250+ kg)? Js sam takodje zainteresovan za nesto slicno, malo mi je guzva u garazi, a motor mora u sam cosak da se nabije, pa bi mi ovako nesto dosta pomoglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7659 Napisano Mart 9, 2018 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Mart 10, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, isulic je napisao: Da li se lako nabacuje motor na ovo, nece da bezi i sl? Da li pise koju tezinu moze da nosi, moze li varadera da izdrzi (250+ kg)? Js sam takodje zainteresovan za nesto slicno, malo mi je guzva u garazi, a motor mora u sam cosak da se nabije, pa bi mi ovako nesto dosta pomoglo. Iskreno ja jos cekam da stigne. Kako sam pratio gledao po you tube uopste nije tesko dici motor na to. Podvuce se ispod centralnog stendera i podigne na njega. U specifikacijama pise da je max load 250 KG, vjerujem da ima nesto tolerancije. Evo link sa louise.de pa pogledaj. https://www.louis.eu/artikel/rothewald-bike-mover/10003235?filter_article_number=10003235&list=d6e9307d0ffcd620566de6a825b71994 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7659 Napisano Mart 10, 2018 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Pirotehnicar je napisao: Iskreno ja jos cekam da stigne. Kako sam pratio gledao po you tube uopste nije tesko dici motor na to. Podvuce se ispod centralnog stendera i podigne na njega. U specifikacijama pise da je max load 250 KG, vjerujem da ima nesto tolerancije. Evo link sa louise.de pa pogledaj. https://www.louis.eu/artikel/rothewald-bike-mover/10003235?filter_article_number=10003235&list=d6e9307d0ffcd620566de6a825b71994 Ako ti se generalno motor lako diže na centralni nećeš imati nikakav problem. Meni je bila nemoguća misija sa jednom cbr 1000 f hondom. Izgleda da je stvar bila sa centralnim štenderom jer sam i regularno je teško dizao a pogotovo još na kolica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Mart 10, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, BaneVuk58 je napisao: Ako ti se generalno motor lako diže na centralni nećeš imati nikakav problem. Meni je bila nemoguća misija sa jednom cbr 1000 f hondom. Izgleda da je stvar bila sa centralnim štenderom jer sam i regularno je teško dizao a pogotovo još na kolica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Mart 10, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko nacina kako se moze koristiti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Mart 20, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Krajem Maja bi trebalo da idem u Hanover gde ima Louis Giga store. Ako nekom treba nesto sitno, sto staje u kofer sa ostalim mojim stvarima (i prljave carape) nek se javi u inbox. Prosli put sam uzeo duboke cipele i jos neke cool sitne stvari. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 20, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajd' da se nadovežem. U aprilu, tačnije 14.04. je plan da budem u Beogradu, dolazim kolima, pa ako nekome treba nešto, neka se javi u PP pa možemo da vidimo koliko je ostvarivo. Nemam beskonačno ni mesta ni moći da baš sve donesem. U blizini sam Dortmunda ali ni poručivanje preko neta mi nije problem pa da dostave u neku od dve, čini mi se, filijale. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...