nenadd 17 Napisano Decembar 10, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kros ,1986 god,odlicnog spoljnjeg izgleda,potreban servis agregata i elektrike ,ja sam ga licno vozio jako malo.Cena je 450 evra .Slike cu postaviti kasnije.Prodajem jer nemam para za servis a ko radi sam mehaniku delovi su oko 250 evra.Dajem i jednu prednju gumu. Nenad 063 280 775 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Decembar 11, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napisem a to je da motor pali i radi dok se ne zagreje a posle se ugasi.Nemam pojma da li treba raditi uopste agregat jer sam mu menjao osovinu menjaca pre par meseci i posle toga nisam palio jer sam jurio elektricara.Majstor kod koga je sada motor kaze da treba agregat rasturati.Ko zna eto toliko.Na njemu sam zamenio nov cdi,sajla obrtaljke,osovina menjaca,ulje,antifriz i vise se nesecam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan daj sliku neku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan postavicu kada ih pronadjem u kompu,a do placa ne mogu tako brzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje,dolazi u obzir zamena ,gume prednja zadnja, spoljne sa unutrasnjom za Apriliu Pegaso 650/naravno nove/ uz doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena,hitno moram da ga prodam treba mi kes.350 evra bez cenjkanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Januar 26, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se motor nalazi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada je u Kovinu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je u Kovinu . Znači odlepio načisto.. Eee, siroma... Imam ja jednog druga, i on je sada u Kovinu, znam kako je to. (U mom kraju se kaže: umesto "ti nisi normalan" = "ti si , bre , za Kovin") Šala mala, imao ja Gileru RX 125, to je isti motor po izgledu kao ovaj,samo agregat drugi. To su mrcine od motora. Moj agregat je bio pri kraju , ali je išao ko metak dok ga nisam prodao. Mislim da se još voze sa njom, uzeo neki klinac za učenje. To što se gasi kada se ugreje ne mora da znači da je otišao agregat. Očigledno da ima neke druge probleme, čim je dogurao do Kovina. teraj ti to, bato, do nekog pouzdanog majstora na pregled, a ne odmah da kupuješ delove. Ovako u sumnjivom stanju retko ko će da ga kupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi da ti kazem da si u pravu.Dok je radio ,isao je kao metak,kada je stao onda je krenulo od majstora do majstora.naravno svi znaju da rade i dosao do oglasa.A Kovin da ,jeste za ludake ali ovaj koji je pregledao nije od takvih.Ja vozim drugi motor a da ti kazem muka mi je od setanja,a za cene intervencija i da nepricam sta sam platio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...