Jump to content

Moto Zajednica

Gilera RX 200 Arizona

Recommended Posts

• U prolazu, 80 postova

Kros ,1986 god,odlicnog spoljnjeg izgleda,potreban servis agregata i elektrike ,ja sam ga licno vozio jako malo.Cena je 450 evra .Slike cu postaviti kasnije.Prodajem jer nemam para za servis a ko radi sam mehaniku delovi su oko 250 evra.Dajem i jednu prednju gumu.

Nenad 063 280 775

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 80 postova

Zaboravio sam da napisem a to je da motor pali i radi dok se ne zagreje a posle se ugasi.Nemam pojma da li treba raditi uopste agregat jer sam mu menjao osovinu menjaca pre par meseci i posle toga nisam palio jer sam jurio elektricara.Majstor kod koga je sada motor kaze da treba agregat rasturati.Ko zna eto toliko.Na njemu sam zamenio nov cdi,sajla obrtaljke,osovina menjaca,ulje,antifriz i vise se nesecam.

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Sada je u Kovinu .

Znači odlepio načisto.. Eee, siroma...

Imam ja jednog druga, i on je sada u Kovinu, znam kako je to.

(U mom kraju se kaže: umesto "ti nisi normalan" = "ti si , bre , za Kovin")

Šala mala, imao ja Gileru RX 125, to je isti motor po izgledu kao ovaj,samo agregat drugi. To su mrcine od motora. Moj agregat je bio pri kraju , ali je išao ko metak dok ga nisam prodao. Mislim da se još voze sa njom, uzeo neki klinac za učenje. To što se gasi kada se ugreje ne mora da znači da je otišao agregat. Očigledno da ima neke druge probleme, čim je dogurao do Kovina. teraj ti to, bato, do nekog pouzdanog majstora na pregled, a ne odmah da kupuješ delove. Ovako u sumnjivom stanju retko ko će da ga kupi.

• U prolazu, 80 postova

Pa vidi da ti kazem da si u pravu.Dok je radio ,isao je kao metak,kada je stao onda je krenulo od majstora do majstora.naravno svi znaju da rade i dosao do oglasa.A Kovin da ,jeste za ludake ali ovaj koji je pregledao nije od takvih.Ja vozim drugi motor a da ti kazem muka mi je od setanja,a za cene intervencija i da nepricam sta sam platio.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja