Alexandar137 12 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan jedini problem na motoru... Evo ovako, kad stisnem prednju kocnicu i cimnem jace motor u napred nesto "krcne", kao da ima luft, u stvari luft se ne oseti, sve je zategnuto, ali kao da nesto preskoci i kad vracam motor tj. kad ga cimnem nazad opet krcne, kao da se vrati... Cuje se negde gde ram drzi viljusku u sredini... Da li je neki lager ili nesto... Da li je neko imao ovako nesto da popravlja i koliko je ovo vazno?? Dakle samo kad jace gurnem motor ili predjem preko lezeceg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 8, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je gornji lezaj kormana, ili nije zategnuto kako treba, ili je za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandar137 12 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nije mi ni do kakvog rasturanja motora... Cisto da se informisem sta moze da bude, sta ima unutra i posto su delovi, pa mozda i popravim... Hvala ti puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandar137 12 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve je zategnuto i cuje se da je u sredini, znaci u vratu viljuske... I samo kad se jace cimne... Znaci necu ni da diram, a ako se olabavi i pocne ranije da krcka onda cu da ga radim jbg . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan eehh, mislim da znam taj zvuk, slično kod mene.ne uvek. uglavnom kad baš lagano sa 2-3kmh pređem preko neke neravnine. pošto nemam centralni, pa da odignem prednji točak od tla, nisam nikako ni sa kakvim cimanjem uspeo da u oočim taj luft u vratu, al kanda je baš to u pitanju. pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 8, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lezaj bre, verovatno dobro korodirao. To inace mora i da se podmaze ponekad, a krajnje je jednostavno i nije skupo ni za zamenu, ni za podmazivanje. Idi kod Bokilica, dok ne preraste u veci kvar, ako vec neces sam da se bavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...