hellena 60 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No.1 No.2 No.3 No.4 Glasanje traje do 12.12.2011. u 20:00h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Decembar 8, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Familia Sagradaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Gaudijeva Sagrada je prekrasna i danju i nocu, ali mi se kao fotografija (za sta valjda glasamo) vise svidja No 1, jer je "fotografskija" - vise mi "prica" fotografskim jezikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se svidjaju... al` trojka nekako mrda, pomera se, zivi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Glasanje je završeno! Pobednik je Whatever, čestitam! Molim te zadaj novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja nesto kazem. Treca mi najbolja, jos da je malko duza ekspozicija , a da ono dvoje u sredini mirno stoje slika bi bila za klasu bolja. Inace svaka cast pobedniku...moja je prva fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja je trojka a najbolja od ponudjenih po mom misljenju je jedinica za nju sam i glasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par komada snimljenih iste noci ako nekog zanima moze da pogleda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Decembar 15, 2011 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uraaa, pobedio sam Zaboravih da pogledam forum, nesto sam bio u guzvi. Hellena, jel to ja treba da zadam novu temu? Evo, ako je tako, posto smo imali vatru pa noc, neka sad bude voda. Pozdrav Glasanje je završeno! Pobednik je Whatever, čestitam! Molim te zadaj novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Uraaa, pobedio sam Zaboravih da pogledam forum, nesto sam bio u guzvi. Hellena, jel to ja treba da zadam novu temu? Evo, ako je tako, posto smo imali vatru pa noc, neka sad bude voda. Pozdrav Glasanje je završeno! Pobednik je Whatever, čestitam! Molim te zadaj novu temu. Morala sam da proverim, tema VODA je već bila, probaj nešto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1971 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 951 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ostali su jos vazduh i zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Decembar 16, 2011 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Morala sam da proverim, tema VODA je već bila, probaj nešto drugo. Dobro, onda mozda 'Hrana'? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...