Peki 1215 Napisano Decembar 3, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nosiću cajger kod majstora da proba da opravi reset dnevne kilometraže pa sam mislio da se poigram i promenim izgled cajgera. Da li zna neko gde bih mogao da odštampam ovako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 3, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1775 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Na Piaggio forumu ima tema gde su pravili za Free-a cajgere u neverovatnim kombinacijama.U pitanju je neka štamparija ili to može da se odradi na štampaču uz pomoć tih programa...ali znam da može i nije posebno zahtevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pratim prate i drugi šta ti pratiš. (nešto mnogo zagledaš honda stuff) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 3, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pratim prate i drugi šta ti pratiš. (nešto mnogo zagledaš honda stuff) Interesuje me za moj potencijalni projekat... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Decembar 3, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ti ti to mislis ako prefarbas cajgere u belo da ce tenera brze da ide ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan peki, ko što ti je rečeno, skineš skale sa cajgera i skeniraš ih. uradiš u npr korelu ko što ti je rečeno, a onda skokneš do difol-a po foliju i tamo pokupiš znanje šta i gde. (solventni štampač, kolko para usluga itd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Decembar 3, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Evo pogledaj kako sam ja sebi odradio, malo je komplikovanije, ali jedino ovako postizes pravi efekat po meni..pozz http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58595-cajgeri-za-transalpa-600v-izrada/page__p__995637__fromsearch__1#entry995637 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ne treba njemu prosvetljavanje kroz cajgere. ustvari sačekaj da pročita da može, ko će tad da ga zaustavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 3, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kad nemam led diode u brizgaljkama za brisače na kolima, da ih imam bar na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ti odluči oš prosvetljavanje ili ne. uzgred, stigla ti plastika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 25, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh link na ebayu. Ima za gomilu motora...naravno ne i za moj ali može i da im se pošalje mail sa individualnom narudžbinom http://www.ebay.de/sch/Motorrad-Kraftradteile-/14780/i.html?_catref=1&_ssn=www-newtacho-de&_trksid=p3911.c0.m1538 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Lepo su ljudi to opisali ako znas da radis u corelu... Ako te mrzi ,radi to clan sa foruma afrikanator pusti mu pp za dogovor iz BGa je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 13, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže, saću da ga pp-ujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...