aco.paun 60 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kupio sam neki kombinezon u Luisu u Minhenu, sasvim sam zadovoljan sto se tice udobnosti i kvaliteta. U pitanju je ovaj model http://www.louis.de/...artnr_gr=208007 Jos danas traje akcija u Luisu, cena je 200€ ali ko ima louis fun card on dobija 20% popusta na jedan artikal po izboru (dobije se mail na kome imas sifru za popust) tako da kombinezon kosta 160€. E sad, samo je mozda velicina problem, za krupnije ljude nemaju veliki brojevi. Ja sam morao da uzmem najveci 58 a imam 95kg i 188cm tako da se krupniji momci mnogo ne nadaju. Ko nema mnogo kesa a voleo bi kozni kombinezon za manje pare ovo je odlicna kupovina, necete pogresiti, za te pare ne mozete da kupite ni polovan kombinezon kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim posto takodje imam Probiker kombinezon (mada drugi model), 58 je do ispod 190cm i do 110kg-a (knap). Ja imam oko 185 i 105-110kg i stajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravio sam ovo, POLO daje popust 20% na sve osim na robu koja je vec na akciji jos nekih 10-ak dana, tako da je ovo dobra prilika za kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Decembar 7, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kombinezon, dvodelni je. Marshall kupio rasparene pantalone bez jakne i odlicne su za kratku lovu. Brojevi su malo pomereni, iako marshall obicno uskace u XL (54), ovde je moralo XXL. Pri temperaturama blizu nule ovih dana, bilo je i -2 stepena, marshall vozi sa obicnim duksom ispod i moto cizmama. Polozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 8, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno ovo pisanje u trecem licu... Inace, vezano za temu, kombinezon je odlican za te pare, samo da se ubode prava velicina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno ovo pisanje u trecem licu... I meni isto nije jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davorr3 1 Napisano Januar 28, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio prije par dana online, ovakav isti probiker prx 4.... 200e, napamet narucio velicinu nikad nisam probao nikakav kombinezon u zivotu.... i odgovara savrseno..... uzeo broj 50.... ja sam 177cm, 71kg.... i odusevljen sam odijelom kako izgleda.... nisam ga jos vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 5, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da uzmem ovaj kombinezon, ali ne znam koju velicinu da li 50 ili 52, visok sam 177cm i tezam 78kg, sta preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Mart 5, 2018 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 54 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10603 Napisano Mart 5, 2018 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio, probao, svaka Probiker kozna jakna koju sam probao mi je bila mala, to jest inace nosim 54, a trebalo mi je 56, a imam IXS koznjak br.54 i savrseno mi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 5, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam u drugoj temi za isti kombinezon da kazu da 52 ovog modela nose ljudi do 185cm i 90kg, jel moguce to? Evo teme, predzadnji post clana strugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Mart 6, 2018 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Бежи од те фирме,додај и купи нешто квалитетније. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Mart 6, 2018 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, JankelA said: Procitao sam u drugoj temi za isti kombinezon da kazu da 52 ovog modela nose ljudi do 185cm i 90kg, jel moguce to? Evo teme, predzadnji post clana strugo U principu ne bi me cudilo. Ja ga imam, bas u velicini 52, a tu sam negde ~187cm visine i ~72kg tezine. Jakna je kao da je za mene radjenja ,ali su zato pantalone malo krace i tesnije za moj ukus pa mi kolena stradaju posle 250-300km. I da ,kvalitet nije nesto posebno i ne bih ga preporucio osim za casual touring Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 6, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na savetima, ali vec je narucen, s obzirom da ne prelazim veliku kilometrazu za pocetak ce da bude dobro, nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...