jollyjumper 0 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Vlada,studiram stomatologiju u Novom Sadu i imam veliku zelju da kupim NSU Pretis 175 u originalnom stanju i sredim koliko mogu...mada malo finansije prave problem,ali merkam par motora i nadam se da cu izabrati nesto da valja. Nasao sam Vas preko Google-a,vidim da ima dosta ljubitelja ovih masina na forumu,a svaka pomoc bi mi dobrodosla. Ljubitelj sam i automobila,vise se razumem u Zastave i sredjivanje istih,nego u motore,tako da cu u tom pogledu moci da pomognem,svakome ko mi se obrati. NSU,zelim da imam od malena ,to bi bio moj prvi motor,ako ne racunamo Tomos apn4. Sada cu pretrazivati forum,a svaka pomoc mi je dobrodosla. Pozdrav svim motorciklistima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jollyjumper 0 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepoj dobrodoslici Dejane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jollyjumper 0 Napisano Decembar 1, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 2, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Decembar 2, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga i ovde se pojavio, sad ce da valja delove za zastavu.. Pozdrav, i dobro nam dosao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jollyjumper 0 Napisano Decembar 2, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan SaLe...tu sam inkognito Vidis da razmisljam da se saltam na dva tocka malo,vetar u kosi,ovo ono. Hvala,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...