nikola1ns 6 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Stize mi u janurau ovaj motorcikl... da li neko moze da mi da vise informacija i neka iskustva sa ovim motorom? Hvala Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi forum, ima zaista mnogo materijala o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1ns 6 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kada trazim nt650 nista mi ne izbacije al ajd sacu da jurcam malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10611 Napisano Novembar 29, 2011 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sta reci, deli agregat sa kultnim Transalp-om, super motor za duze ture, prijatelj ga ima vec godinama i prezadovoljan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1ns 6 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa hvala na komentaru, Evo bas nadjoh po forumu i citam, bas mi treba jedan cist turer... Znaci da ne razmisljam nego da uzimam oma! heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 11, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dal još neko vozi NTV 650? pitam jer nema komentara za taj motor ..mozda je dobar pa se ne kvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Octobar 11, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga imao godinu dana uzeo Sam ga za preradi u cafe racera Ali Sam od toga odustao.Motor Sam kratko vozio Ali u poredjenju sa transalpom je startniji I jaci za par konja.Bio je 1989 godiste.Mali nizak Ja Sam licno bio zadovoljan mala potrosnja kvalitet Honda je to jos iz tih godina.Imao Sam problem sa CDI elektronikom Ali Sam resio zamenom istog.Da se ispravim imao Sam NTV Revere isti je agregat. Promenio Octobar 11, 2021 član Goran1982 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 13, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dal ima neko nosač kofera al da odgovara za ntv.650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Octobar 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan On 10/11/2021 at 9:13 PM, demro.st said: pozdrav dal još neko vozi NTV 650? pitam jer nema komentara za taj motor ..mozda je dobar pa se ne kvari... NT650V deauville kod mene godinu dana, isti motor kao ntv650 revere samo što ima oklope. Promenio Octobar 15, 2021 član zodini 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...