nikola1ns 6 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko agregat ispravan od zzr1100 ili 600 ...trebalo bi da pasuje na zzr600f 90 to godiste ili ako neko moze da mi uradi komplet generalnu jer mi je pukao klip .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan ima agregat treba da se carini od zzr600 dal te to interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1ns 6 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje ako je u dobrom stanju... daj neki info i cenu.. ako neces ovde onda na private i telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan daj mi broj da te nazovem veceras pa ti dajem detaljne informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1ns 6 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan 0611940104 goxy To je moj drugar ciji je zzr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...