Nikolar6 0 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem desnu polutku fara za r6 Yamahu 2001, ili ceo far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 3, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan meni je bas desnu polutku radio Ivan iz BG sto radi plexije i farove,znaci extra mi je napravio ni neprimeti se da je pravljeno,izaslo je nesto malo oko 3000 mislim,moram pogledati za br.mob. da ti nabavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolar6 0 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan to bi bilo super, ajde vidi pa javi i hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nisam te zaboravio,nemogu da nadjem,nacu nesekiraj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 8, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 0642847847 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eto ga bravo,,evo sreca drug "havarisan" ima,hvala trebace i meni za ubuduce,pozz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolar6 0 Napisano Januar 14, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoze da popravi , OGLAS JE I DALJE AKTUELAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan svasta kako nemoze bas me cudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolar6 0 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan pa na mom faru fali dosta te providne plastike tako da nema osnovu dobru da to lepo odradi, a neki lik ga zavlaci za kalup da mu napravi tako da ne moze nista, fakticki njemu treba zdrav far pa da po njemu odradi i moj, U svakom slucaju korektan decko, sto ne moze da napravi da bude dobro to i ne radi, i hvala vam puno za broj mozda ce ipak nekom zatrebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...