Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSX 750 F Vlasnici

Recommended Posts

• U prolazu, 98 postova
  • Motocikl: GSX600F

Imam problem,kad opeteretim motor, vozac i tezi suvozac :) ... Zadnja guma kaci u podrep..

Da li je moguce stelovanjem amortizera resiti taj problem ili moram da zamenim oprugu ili ceo amortizer???

Motor gsx600f 2002 god

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2867 postova
  • Motocikl: strom 650

Zategni oprugu na maksimum za sebe.Kad sedneš da se spusti 1/3 hoda amorta.Onda ostalo na štelovanju gasa u amortizeru.To je osnova posle ideš na tvrđe ili mekše.Mada kad je suvozačica nazad uvek treba da je tvrdo ;)

Krenuo sam da pišem i sad se setim da li tvoj motor ima onaj gasni cilindar za štelovanje 750 ima ,a 600 nisam siguran.

Sad sam proverio 600 nema štelovanje amortizera samo opruge.

Onda ušteluj tako da sa dvoje sabija 1/3 i to je što je.

Opruga služi da nosi teret.

Amotrizer ne služi on služi samo da smiri scilacije opruge da ne bi vozili ljuljalo do u nedogled.

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

600 nema dodatni rezervoar za gas, a stelovanjem opruge nece nista postici ukoliko ima visak tezine. Takodje ni podesavanjem kompresije ili povrata...

• U prolazu, 98 postova

600 nema  dodatni rezervoar za gas..pa tezina ja i buraz znaci 200kg :) . posto je sve bilo na 1-ci ..ultra udobno ...dotegao sam na 5 od 7 , sad je tvrdji ali lepo drzi u krivini i ne kaci mi vise ..

Amortizer lepo vraca i ne sabija se brzo ... e sta je sad bio problem jbm li ga

• Drug član, 2867 postova
  • Motocikl: strom 650

Ja suvozačica opremljeni za put 240 kg.

Inače ako zante da je neko zainteresovan moj motor je u ponudi trenutno za 1750 ističe reg 6.juna.Kad se vratim sa mora registrujem i ide za rumuniju.Tako da ako je neko zainteresovan može ga preuzeti 12 ili 13 juna.14 će biti registrovan i nisam siguran da ću biti spreman da ga otuđim

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Da li je neko menjao ili stampao brzinomer na instrument tabli? Meni je u miljama i jako mi je sitna skala za km/h pa je nocu ne vidim i zamenio bih to ali  ne mogu nigde da nadjem da kupim niti bi znao kako to da napravim pa ako je neko vec stampao da mi posalje crtez. 

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

I mene zanim isto, za sad sam se pomogao ovako...

c227b4dafdaf5302b4a93b3c238ef1f2.jpg

Zeleno 80kmh za po gradu.

Zuto 120kmh za van grada.

I crveno za auto put, 160kmh... :)

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F

Ma ajte ko još gleda brzinomer, bacim pogled samo da vidim kad treba gorivo da se sipa.

Jevto tvoj motor je stvarno dobar, ali si ga personalizovao po svom ukusu pa treba da se nađe još jedan kojem se to sviđa. Meni se iskreno mnogo više sviđa uživo nego na slikama. Prosledio oglas drugarima.

• U prolazu, 98 postova

Ma ajte ko još gleda brzinomer, bacim pogled samo da vidim kad treba gorivo da se sipa.

Jevto tvoj motor je stvarno dobar, ali si ga personalizovao po svom ukusu pa treba da se nađe još jedan kojem se to sviđa. Meni se iskreno mnogo više sviđa uživo nego na slikama. Prosledio oglas drugarima.

to si lepo rekao ko jos gleda brzinomer  :) i meni je u miljama ali ja sam taj problem resio na drugi nacin .. Ne gdedam ga  :)  ..J

evto sediste na tvom F-u je brutalno

• Svrati ponekad, 475 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

treba mi pomoc

skidao sam karter , pa ga danas vratio, sipao novo ulje, ali me zanima kako da proverim pritisak ulja u motoru, cini mi se da se vise greje

takodje 3 karburator preliva, pre nikad ni jedan, skidao rezervoar pa mozda sam neko crevo pritisao?

treba mi pomoc

skidao sam karter , pa ga danas vratio, sipao novo ulje, ali me zanima kako da proverim pritisak ulja u motoru, cini mi se da se vise greje

takodje 3 karburator preliva, pre nikad ni jedan, skidao rezervoar pa mozda sam neko crevo pritisao?

Zašto si skidao karter.jesi sve vratio na svoje mesto da li si sipao dovoljno ulja koje ulje.....

Karter sam skidao jer mi je navoj za sraf od ulja bio proklizao, pa sam pravio novi navoj, sve vraceno kakmo treba,

Pritisak ulja sam na malo los nacin proverio :) dok je motor radio odvrnem malo onaj sraf sto povezuje cervo od ulja i hladnjak kad je prsnulo snao sam da je pristisak dobar :D

samo mi nije jasno kako odjenom mi 3 karburator krenuo prelivati, moguce da je ilica zaglavila ili prlovak zeza

ne svidja mi se skidanje 4 karbruratora, jbg ceo zivot navikao na jedan :)

skinem karbove danas , ima sta da vidim

rdje se nakupilo pola soljice, rdja sitna ko kafa, a na 3 karbu iglicu mi zaglavila neka prljavstina ko bruca :D nije ni cudo zasto preliva

jel potrebano stelovanje karburatora posle pranja? hte bi samo da ih produvam i ocistim dzine kao i soljice

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja