Dzony93 368 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan oces gumu za senzor ? Gume su mi odlicne ali ako treba nekom poslalji njemu umesto meni. Slikacu ti senzor cim ga nadjem posle kuci. Insce ima li neko stitnik onaj iznad lanca ? Ovaj moj ima lim neki savijen. Izgleda ocajno, fabricki je puko ovom liku od koga sam uzeo motor, nije vredno varenja i gubljenja zivaca. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3044 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u nedelju planirao voznju, ali cu rado da odlozim zarad ove zajednicke... Odgovaraju mi obe varijante kao i Srebrno jezero sto je bilo spominjano... Sta god samo da se vozi. Ajde da se u narednim postovima skoncentrisemo samo na dogovor oko okupljanja i rute, da neko slucajno ne preskoci informacije... Da vidimo prvo koliko nas ima... Nema svrhe da se skupljamo nas 3-4. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dzony93 je napisao: Gume su mi odlicne ali ako treba nekom poslalji njemu umesto meni. Slikacu ti senzor cim ga nadjem posle kuci. Insce ima li neko stitnik onaj iznad lanca ? Ovaj moj ima lim neki savijen. Izgleda ocajno, fabricki je puko ovom liku od koga sam uzeo motor, nije vredno varenja i gubljenja zivaca. Sent from my iPhone using Tapatalk videcu da ti nabavim stitnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan videcu da ti nabavim stitnik Kazi mi cenu da se pripremim Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 22, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Nemanja_zem je napisao: Pamtim ja sve, a ti bolje pazi šta pričaš Evo ja idmah da predložim sad u nedelju. Ima nas sa svih strana, jel vam ok npr nađemo se na Oplencu, vozimo preko Rudnika i onda u Aranđelovac na klopu? 'el primate i bivse vlasnike katane ili je iskljucivo sektaski skup? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dzony93 je napisao: Kazi mi cenu da se pripremim Sent from my iPhone using Tapatalk 1 toceno hladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja u Nedelju radim nocnu od 19h tako da do tada moram da sam na poslu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih isli i ko bih sve isao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano Avgust 22, 2019 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto raspolozen da vidim malo ekipu, samo zavisi od vremena kad se dogovorite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 22, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Mogu svi, malo ćemo više polivati one koji su izdali Katu ali šta sad Mare vraćamo te do 7 ne brini, ako većini nedelja odgovara onda samo vreme da dogovorimo. Realno ni jedan dan neće svima odgovarati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste za da napravimo viber grupu u vezi voznje za nedelju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano Avgust 22, 2019 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Marko_987 said: Ako ste za da napravimo viber grupu u vezi voznje za nedelju. Sto se mene tice moze. Moj broj imas pa ubaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog broja 0637103254 pa ako neko hoce nek napravi grupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3044 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zemunac72 said: el primate i bivse vlasnike katane ili je iskljucivo sektaski skup Nikad nije kasno da ispravis gresku tako da si dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 22, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Marko_987 je napisao: Ako ste za da napravimo viber grupu u vezi voznje za nedelju. Znao sam da ste sekta. Prvo cete dogovoriti pakleni plan u zatvorenoj sobi i onda ga plasirati nama,sledbenicima u pokusaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 22, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, max80 je napisao: Nikad nije kasno da ispravis gresku tako da si dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, zemunac72 je napisao: Znao sam da ste sekta. Prvo cete dogovoriti pakleni plan u zatvorenoj sobi i onda ga plasirati nama,sledbenicima u pokusaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marko_987 je napisao: 1 toceno hladno Moze burence celo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Dzony93 je napisao: Moze burence celo Ima slupanu katanu dosta delova na katani je novo pa se dogovori sa covekom kazi da sam ti ja dao br. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Avgust 22, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ako grupa postoji 0600208025 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Viber grupa osnovana daj te br. Telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3044 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo za voznju? @Marko_987 imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko danas nadje na moto skupu u Doljevcu neka nam sibne poruku. Mile i jos nekoliko nas sa katanama idemo Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Avgust 24, 2019 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2019. at 23:41, Marko_987 je napisao: Viber grupa osnovana daj te br. Telefona 0652017592 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...