Spasoje87 41 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ja za jedno sat vremena odo u garažu da radim servis na hayabusi Sutra registracija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam odustao od martovske registracije od 1 aprila reg. Pa voznjaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 8, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona pocela negde oko 15 februara. Nije neka jos, al nije ni za bacanje. Moze da se iskoristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 8. martovskaSent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikibg 0 Napisano Mart 10, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On March 5, 2019 at 9:25 AM, Marko_987 said: Drugari,jel palite ljute masine ? Uspeo sam da resim problem oko reg. Ne moram vracati saobr. I tablice. Marko jel mozes da objasnis na koji nacin si sredio da ne vracas saobracajnu i tablice ?? Ja ih menjam svake godine .... registracija , tablice i saobracajna ... Sta bi na kraju sa registracijom na period kraci od jedne godine?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan On 10.3.2019. at 23:56, mikibg je napisao: Marko jel mozes da objasnis na koji nacin si sredio da ne vracas saobracajnu i tablice ?? Ja ih menjam svake godine .... registracija , tablice i saobracajna ... Sta bi na kraju sa registracijom na period kraci od jedne godine?! Pozdrav,generalno registracija kraca od 12 meseci se ne isplati jer sve namete placas kao da ga reg. Na godinu dana jedino se polisa nesto smesno umanjuje a sto se tice table i saobr. Ako registrujes na polovicno do godinu dana ne moras da vracas table i saobr. A na godinu dana taj rok je 60 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 15, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Novi clan u sekti GSXF-a 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 18, 2019 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Sa apollo-a na gsxf-a... Istorija se ponavlja... hahha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Mart 19, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Stigle sijalice za kontrolnu tablu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 19, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Marko_987 je napisao: Stigle sijalice za kontrolnu tablu Koje boje su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Mart 19, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Ljubicasto plave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Mart 20, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto ljubicasto plave? Nista se nece videti.... Trebao si i plavu neonku da porucis,da sija ispod motora dok vozis )))))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Mart 20, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Vrh sisaju kao tabla na golfu V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 20, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za ozbiljne poznavaoce GSXF Katana modela... Interesuje me generacija od 98 god pa mladje... Koje su stvari identicne na modelu 600 I 750? Dakle sta sta se može koristiti na oba modela precizniji da budem? Konkretno interesuje me sta se može koristiti na oba modela, plastike, koji delovi agregata, karbovi, menjac itd...? Sta se poklapa. Dal se neko razume precizno u to da moze da mi napise taksativno, castim klopu I pice kad god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan 99% sve moze da se kombinuje drugar je u hrvatskoj udario divlju svinju sa gsx750f kupio gsx600f stranca i sve delove prepakovao na 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Mart 21, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari da se javim i ja, Suzana za sada zavrsena i registrovana. Bocne strane sredjene i ofarbane. Motor komplet odmascen, lanac detaljno opran i podmazan. Zamenjene svecice, NGK stavljene, zamenjen filter vazduha Hiflo, prednje plocice EBC polu sinter, ceo kocioni sistem ociscen, izduvan i sipano iPonovo ulje. Celjusti oprane, ociscene i sve lepo spakovano nazad. Ulje zamenjeno pre mesec i po dana iPone katana 10w50, agregat pre toga ispran, lepo iscedjen, nov Hiflo filter i radi kao satic. Lanac i lancanici su dobri i to je ostavljeno da se vidi, da izguraju sezonu bar p extra. Gume kupljene Bridgestone Battlax T30 Evo, stizu pocetkom aprila, kod drugara su u Swiss. Ostalo je jos da se karburatori sinhronizuju, mada jako lepo radi i ovako, pa cu mu prvo testirati potrosnju i motor generalno par dana. I na kraju gotov proizvod :-) Ostalo je tu sitnih kozmetickih detalja koji ce se sredjivati usput, gume da se zamene kad stignu i naravno, ako se u toku testiranja jos nesto pojavi. Za sada sam sam zadovoljan motorom generalno, stanjem, radom, cak i ponasanjem sa ovim matorim gumama. Jos uvek podesavam ogibljenje koje odgovara mojoj tezini i trazim neki adekvatan cunak umesto fabrickog jer je izgreban. Toliko od mene za sada :-) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Fino fino sa srecom da te sluzi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Mart 21, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme na hayabusi Stelovanje FI Zamena varenog kartera (mrzim budženja) Komplet servis Jos veceras da sve sklopim sve nazad Pošto sam u 2 izjutra završio skidanje svega :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 21, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.3.2019. at 17:40, Marko_987 je napisao: Vrh sisaju kao tabla na golfu V Pusti neku sliku da vidimo kako je ispalo i gde si ih uzeo? Svaka cast na sredjivanju motora! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Mart 23, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan On 21.3.2019. at 21:58, MileM je napisao: Pusti neku sliku da vidimo kako je ispalo i gde si ih uzeo? Svaka cast na sredjivanju motora! Cim moniram slikam a porucio sam ih na aliu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 29, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam pitanjce u vezi registracije motora tj. tehnickog pregleda. Da li cu morati da skidam nosace kofera kako bi proso tehnicki po ovom novom zakonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 29, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Top case ne, bocne mozda da mozda ne. Al to je pretpostavljam par srafova, nemoj te mrzi ako budes morao. Al odes na par tehnickih pa se raspitas unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 29, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem za skidanje nego je fora u tome sto su na nosacu kofera zmigavci, sad ako skinem nosac odose i zmigavci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 29, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u bg daću ti ja moje zadnje migavce da prođeš tehnički, pa mi vratiš posle. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 29, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci ali na zalost sam iz Nisa. Ne znam kako stoje stvari sad po novom da li postoji mogucnost da prodjem sa ovakvim nosacem i zmigavcima. Sad razmisljam da li da skinem sa Apolla RX250 zmigavce pa da stavim na Katanu ali oni su led i malecki za razliku od Kataninih originalnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...