duledjo 154 Napisano Maj 31, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko da ponudi prednju gumu 120 70 17 da nije mnogo stara a mozda i 110 70 17 moja je 2009 pa bih je zamenio 065 2232382 Dusan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 31, 2017 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što da nećeš u supi da je kuvaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hahah kod Jevte se ne baca dok rezanci ne isplivaju Послато са E5603 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleRaven 1 Napisano Jun 1, 2017 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX F 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Jel zna neko da li zadnji migavci sa Suzukija GSX 650F odgovaraju za nas motor? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jun 1, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan malo je ispucala sa strane metzeler reko da ne izazivam sudbinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zavrsio sa voznjom dok ne kupim set lanac+lancanici, fabricki je ispustio dusu. Dotegnuo pocetkom sezone na max, sad moze na neopterecen motor da dodirne viljusku...Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 1, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan @DjoleRaven nisu isti migavci, ali verovatno mogu da legnu. Bobane ja sam uzeo lanac i lančanike prošle godine iz Luisa, bio na akciji zlatni DID. Prati možda i sad naleti Послато са E5603 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To na akciji je bilo koliko?Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 1, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne sećam se, 130-140€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzimao u Kuli Bila dobra cena ne sećam se tačno kolko ali najpovoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan 3 T rasing, 135e, plus 15e ruke. I ja bih to trebao da uradim, a nikako. zato sam se raspitivao. Voziću još malo ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://motoshop-mrg.rs/prodavnica/jt-lanac-525-z1r-preko-100-ks http://motoshop-mrg.rs/prodavnica/lanac-did-530-vx-x-ring-do-125-ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 530 ide lanac sa 118 linkova, tako da izadje na linku gore lanac 12.224,80 din. spojnica na to, i lancanici, dodje to ozbiljna cifra. Generalno mislim da je taj lanac prekvalitetan za nase krmace, ali.... Nabavio sam set, od drugara, RK, treba da stigne danas. Pa javljam utiske. Na tom LINKu ima i 530 za SMESNE pare... http://motoshop-mrg.rs/prodavnica/lanac-did-530 Lanac izadje 4.460,40, predpostavljam da je slab neki, a mozda cak i bez o ringova??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni spojka bila gratis i svima je kolko znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jun 2, 2017 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2017 at 9:49, rboban je napisao: Mali upgrade stopaljke.... Bobane, jel mozes da mi posaljes link ovih sijalica koje su? Pretpostavljam da je to sa aliexpresa nesto. A ovaj uredjaj je verovatno ovo https://www.aliexpress.com/item/ME3L-Newest-Flash-Strobe-Controller-Flasher-Module-for-LED-Brake-Stop-Light-Lamp-Free-Shipping/32566819735.html?spm=2114.13010308.0.0.AURrtR I ako mozes da snimis neki klip kako to radi. I ja sam zainteresovan za ovaj poduhvat. Jel komplikovano povezati i namestiti sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane ako ti znači i ako su isti imaš ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo samo da vratim poluoklop, set RK, 15.500 din na rate, drugar koji trguje moto opremom i delovima mi izasao u susret... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 2, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jevto hvala na ponudi, to je taj LED strobe kontroler. Postavicu link direktno gde sam uzeo, i sijalice...Video.sam snimio, ali mi tapatalk ne da ga postavim....Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto imam neku ideju za nedelju 11.6 nadam se da ću uspeti da realizujemPabuh molio sve koji bi došli da se upišu da znam radi organizacije. Lokacija bi bila oko 40 km od Novog sada na sever Oko srede ću znati detalje ,a do petka supljamo zainteresovane. 1. Jevta NS 2. Jevtina suvozačica 3 4 5 6 Deluje malo konfuzno ali verujte nećete se pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 4, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je Sever ja preskacem , mnogo mi da peglam 650 - 700 km a ne mogu da prespavam. Ipak cu na Ku;ajske planine. Lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Zeko mnogo lepa lokacija,A ako treba može da se sredi i neki smeštaj u blizini. A daleko jeste mada auto put pa brzo stignete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 4, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Neću da kockam nove gume po auto putu odo da krivinarim. Nije problem smestaj vec vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 5, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Jevto, ja se upisujem. Ako bude sunčano, tj bez kiše, stižem bilo gde. Samo da me ekipa sačeka negde (oko Bg) da ne vozim ceo put sam. Dogovaramo se za dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 5, 2017 (promenjeno) Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaže sunčano preko 30. Spremite kupaće i pecaroški pribor ko preferira Ja organizujem za klopu lokalni specijalitet Piće po više nego korektnim cenama u lokalu 1. Jevta NS 2. Jevtina suvozačica 3 Vjeko 4 5 6 Promenio Jun 5, 2017 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jun 5, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Bacio si mamac i ostalima. Sad neka se upisuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...