nesic1 266 Napisano Decembar 7, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan daj malo neki vise info/slike od ugradnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 7, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan prva liga na dedamrazijadi dash 2 min sednem dugrejem ruke? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Korisna stvar jako Mogao bi stvarno da okacis koju sliku oko montaze, cisto ako neko bude hteo da ugradjuje da mu skratis muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odgovarao zbog problema sa internetom .. . Grejaci su bili neispravni tj kontrola samih grejaca je bila neispravna. Posto grejaci u rucicama rade spojio sam ih direktno preko prekidaca ..tako da kad su ukljuceni rade na maximumu, i mogu vam reci bas dobro greju .. Nosac prekidaca sam sam zbudzio i dovukao kablove do akumulatora sa jednim medju kablovskim osuiguracem ..sve lepo pritegao i upakovao vezicama .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan prva liga na dedamrazijadi dash 2 min sednem dugrejem ruke? Nemoj ni da pitas samo sedi .. jos malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 24, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Danas montirani .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 1, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Svim GSX-F-ovcima i BAJKERIMA sa foruma zelim srecnu i uspjesnu novu godinu i novogodisnje praznike i da se dugo navozaju sa svojim motorima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Januar 1, 2015 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , takodjeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 8, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Imali ne netko podatak silu strzanja glave na suzukiju 600f 90gp jer tacan podatak nmgu da nadjem u manualu!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 9, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan googlam i pokusavam i skinem service manual za gsx600f 90 god.zapravo od 1988-1996 ali ne uspjevam moze li mi tko pomoci?skinuo sam sasvim normalno manual za gsx600f ali od 1998-00 a za stariji model nmgu nikako da uspijem sad neznam jeli to sve isto ili ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 9, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan sve isto da ja znam, ima male razlike u karburatorima i na starom modelu 600tke ventili su na plochice. ako se setim josh neke razlike dopisachu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 9, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi a msm da su kod mene izto stelujuci ventili,sliakcu kad budem radio uskoro al me muci manual hvala puno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Dali je ko od vas ljudi skoro kad mjenjao fazni lanac na gsxf -u dali se on zapravo mjenja posto su masine te izdrzljive ili moze da vozi dosta na njemu u pitanju je fabricki lanac na njemu nikad mjenjan a motor prrsao oko 55milja pa pitam u pitanju je malo stariji model od 87 -90-92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 27, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se upisem, Stigao gsx750f 2002 u garazu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan E, bas lepo.Nek ti je sa srecom. Okaci neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 28, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Cim uhvatim malo vremena , obaveze jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Januar 28, 2015 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Zeka Cestitam! Dobar izbor. Veliki, komforan i solidan motor. Dosta potcenjen. Vozi li neko GSX1100F? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Sta vozite od guma na 750f? Koliko Vam prelaze obzirom da je teska krnmaca u pitanju. Odnos cena kvalitet? Meni je napred nova Conti Motion ali bi pred sezonu trebao da promenim zadnju pa da se informisem na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Januar 30, 2015 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je napred Conti Motion stavi i nazad ja mislim da je još popust u motobox-u. http://www.motobox.rs/continental-moto-gume/putno-sportske-gume/product/view/28/419 http://www.motobox.rs/continental-moto-gume/putno-sportske-gume/product/view/28/399 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 30, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Narucio danas. 160/60-17 Na popustu od 20% trenutno iznosi 12.790,00 din. Mislim da je to Ok. Pa kad se potrosi prvi par videcemo sta dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije težak motorin, šta pričaš :-) Ja na nazad imam pilot power, nisam baš prezadovoljan. Vrv su noviji modeli bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 2, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko link za neki servis ili repair manual,bezuspesno trazim na netu vec neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 2, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan oma dodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 2, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan uploaduje se, biche na mrezhi za 15min https://www.dropbox.com/sh/s08fbnykhmcqh6o/AAD7DidlSR_WWFY8zXvYW2RKa?dl=0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Februar 2, 2015 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://drive.google.com/file/d/0B4Z-9q6PauVmQmhxaWhfS3RwZWc/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B4Z-9q6PauVmLXlJLWVmaHBWRDA/view?usp=sharing kad sam već stavio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...