bikerboyz 56 Napisano Maj 20, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan On uzima vizire od jednog mog prijatelja iz nemacke i prepravlja ih tj topi vrv i kalupi...nije njemu do para to retko ko radi pa sigurno ima posla preko glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Maj 31, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam najzad montirao poviseni vizir,MRA je marka,malo sam provozao da ga isprobam i hmmmm,mislim da ne vredi 80e definitivno,malo je vislji od orginalnog,mozda 5 cm i vetar me sad bije u ramena i kacigu kada normalno sedim,ranije je tukao pravo u grudi,sta ja znam mozda sam previse ocekivao,jebem li ga...postavicu slike kasnije..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 31, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja sam odlychio da ga napravim slike kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam najzad montirao poviseni vizir,MRA je marka,malo sam provozao da ga isprobam i hmmmm,mislim da ne vredi 80e definitivno,malo je vislji od orginalnog,mozda 5 cm i vetar me sad bije u ramena i kacigu kada normalno sedim,ranije je tukao pravo u grudi,sta ja znam mozda sam previse ocekivao,jebem li ga...postavicu slike kasnije..pozz Druze ja mislim da treba da te koliko toliko bije u kacigu i ramena jer te tako vetar drzi i odmara ruke...;)ja tako mislim i tako sam cuo a i osetio ...ja imam fabricki i jako me bije celog pa mi smeta preko 120 km a do 120km mi je ok nije tako strasno,vozio 180 i ne prija mi jer ne mogu da se sakrijem iza vizira ubi dusu vetar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 1, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam vozio nakeda kawasakija er 6n. Kod njega manje duva nego na nasim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 1, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam vozio nakeda kawasakija er 6n. Kod njega manje duva nego na nasim motorima pa kod njega si ceo provetren, lepo i rasporedjeno, a ovde se skoro sav mlaz usmerava u chelo i ramena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Od kada vozim F-a ojacali su mi vratni misici, jos par hiljada km i imacu vrat kao bik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe upravo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite tek kako je suvozacu. Moj kum nece da se vise vozi sa mnom jer kad je okrenuo glavu da pogleda sa strane vetar, kako on kaze, hteo je da mu otkine glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad bih mog kuma stavio za suvozaca mislim da bih odradio wheelie zbog njegove tezine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 3, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bogami tezhak suvozach se bash oseti po upravljachu, jezivo zna da bude... a shto se tiche vetra, suvozach je mnogo iznad vozacha i vetar ga otkida, znam da je mala jednom bukvalno vrishtala na 180, htelo glavu da joj skine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena se ne buni.a i ne bi joj vredelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan nikako da stignem da stavim slike evo carlijevih nosaca...:-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 9, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan odlichno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Jun 10, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi poceo mi motor u zadnje vreme kad je hladan,tj tek kad ga upalim ujutru da radi kao traktor,a kad krenem polako u prvoj sa malo gasa,tese se dosta,kad se malo ugreje ponovo radi kao sat i ne trese.Dosipao sam mu ulje,pa sam malo preko maksimuma sipao,moze li to razlog da bude?Od tada je i pocelo,cini mi se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Jun 11, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan proveri svecice, moguce da ti crkava jedna, pa radi na 3 cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ciscenje i vakumetrija karburatora im se po user-u radi na svakih 12000km - uzmi i to u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Jun 13, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Stelovani su karbovi pre jedno 6-7000 km otprilike,isao sam u Suzuki servis danas,kazu da mu uradim veliki servis i nastelujem ventile ali oni nemaju vremena do septembra??? Tako da cu morati sam da zavrnem rukave..Jel komplikovano zameniti svecice,tj doci do njih?Pretpostavljam da mora da se skida tank? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 13, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Stelovani su karbovi pre jedno 6-7000 km otprilike,isao sam u Suzuki servis danas,kazu da mu uradim veliki servis i nastelujem ventile ali oni nemaju vremena do septembra??? Tako da cu morati sam da zavrnem rukave..Jel komplikovano zameniti svecice,tj doci do njih?Pretpostavljam da mora da se skida tank? prika menjanje svechica i shtelovanje ventila je sprdnja kod nas dignesh reservoar, pochupash kablove (nezhno naravno ) uzmesh dugu gedoru (ne znam koja tachno mislim da je 16) i odvrnesh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Jun 13, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam majstor kvarisa,pa zato pitam. Sutra krecem na menjanje svecica,ulja,filtera,ventile necu da pipam posto nemam pojma kako se steluju,promenicu i kociono ulje posto hoce na prvi jutarnji stisak kocnica prednja malo zaglavi tj. da polako vrati nazad(onaj sundjerast osecaj) posle prvog stiska je ponovo kako treba tvrda,verovatno je ili vazduh usao u sistem ili ulje lose pa cu ujedno i to da odradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Jun 15, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan svecice su bile problem,ne mogu da verujem kolika je promena,drugi motor,radi mirno na leru i prima gas kao blesav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan mozda i najbezbolnija varijanta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se javim moja suzana ovako je kupljena planiram da je farbam i mozda nesto sa zadnjim repom :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan prelep je svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Ako ne grešim bio je dugo u oglasima i nije bio skup, ne znam zašto( bio je jeftiniji od proseka u oglasima). Ako grešim, onda sam ga zamenio sa nekim drugim. U suštini se sve teško prodaje. Nadam se da će te služiti. Vrlo su pouzdane te mašine. Puno sreće i uživanja u vožnji. P.S. Oživeo si naš forum. Nema nikoga danima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...