KoLe. 13 Napisano Novembar 22, 2011 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban savet/misljenje o ovom motoru.hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 23, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan bezi od toga niko se sa tim nije usrecio i ne pitaj zasto mrzi me da pisem samo zaboravi da postoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Jos ako je Busta sredjuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclespecs.co.za/model/cagiva/cagiva_w16.htm šta fali motoru da bi bježao od njega. nisam siguran ali mislim da je mašina yamahina tako da ima djelova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 598 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclespecs.co.za/model/cagiva/cagiva_w16.htm šta fali motoru da bi bježao od njega. nisam siguran ali mislim da je mašina yamahina tako da ima djelova. Nije Yamahina, to je bash cagivina mašina. Tih motora ima jako malo i dijelovi mogu biti velik problem, ako su dijelovi u pitanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Decembar 3, 2011 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u potpunosti siguran ali 95% je Rotaxov 600. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...