Pablo 1861 Napisano Februar 27, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jeste culi nesto o tome? Prvi broj ce biti prikazan sajmu u Somboru... Napokon konkurencija MotoMagazinu, sto ce uzrokovati da oba casopisa budu bolja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1861 Napisano Februar 27, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jeste culi nesto o tome? Prvi broj ce biti prikazan sajmu u Somboru... Napokon konkurencija MotoMagazinu' date=' sto ce uzrokovati da oba casopisa budu bolja! [/quote'] Evo linka do naslovne strane prvog broja... http://www.bjbikers.com/index.php?contentid=73 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 27, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Posto neverujem da cu ici u Sombor, a zeleo bih da imam prvi broj, jel' ima neka varijanta da dodjem do casopisa ovde u ZR, mislim kakva ce biti distribucija prvog broja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 27, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA!!!! :kul: :fcab: Da se napokon hvalimo sa DVA MOTO CASOPISA!!!! Salu na stranu,to je odlicna stvar!!!Nadam se da ce biti dobro nadmetanje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 28, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je dobro da ima vise moto casopisa, kao uostalom i vizse moto radnji, direktnih uvoznka, zastupnika i ostalih "pratecih elemenata". Tako da pozdravljam izlazak prvog broja, uz konstataciju da naslovna graficki izgleda dosta OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja 0 Napisano Februar 28, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i vreme da izadje drugi motocasopis.Nadam se da je bolji od prvog (Motomagazin). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 28, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Uh,videh nadnaslov i sve mi je jasno...od supersport do mopeda , a od cruisera ni c . Pa dokle vise ta diskriminacija , majku mu ? :butthead: :weedman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2680 Napisano Februar 28, 2006 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ma bice easy nemoj da se nerviras ! jbt. neznam sta mi je prvo sto sam gledo dal pise a to je dal daju postere ! jbg. mrzi me da krecim sobu a koliko strana ce biti i kog izlazi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Mart 1, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav motoristi ! U reviji ce da bude i cruiserima u prvom broju je ukratko predstavljen Kawasaki Vulcan 2000 ,ima poster u svakom broju ,trebace nam vremena malo da se uigramo ,svaki broj ce imati 80 strana ,prvi ima 50 ,ko ga kupi na sajmu u Somboru dobija poklon poster 80 cm x 50 cm Bijadjija Pisacemo o svemu a izlazicemo do 10 u mesecu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 12, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan #-o danas bacih 200 dindzi na ovaj takozvani "casopis" :evil: ...to je 2,5 litra benzina-50km voznje... ](*,) ](*,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Mart 12, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan #-o danas bacih 200 dindzi na ovaj takozvani "casopis" :evil: ...to je 2' date='5 litra benzina-50km voznje... '](*,) ](*,) Potpuno si u pravu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 12, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto sta je bilo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 12, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan #-o danas bacih 200 dindzi na ovaj takozvani "casopis" :evil: ...to je 2' date='5 litra benzina-50km voznje... '](*,) ](*,) Kako ti se cini? Ja trazio,nisam mogao nigde da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel toliko los? Kakav je u odnosu na MM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1861 Napisano Mart 12, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, imajte malo obzira... Ipak je to tek prvi broj. Pa setite se prvog broja MotoMagazina... Dajte ljudima sansu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 12, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi' date=' imajte malo obzira... Ipak je to tek prvi broj. Pa setite se prvog broja MotoMagazina... Dajte ljudima sansu [/quote'] Problem je i u tome sto i poslednji brojevi MM dosta podsecaju na PRVI. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Pablo u pravu. Trebamo im pruziti priliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja 0 Napisano Mart 13, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se potpuno slazem sa Pablom.Ovo je tek prvo izdanje i ne treba mnogo ocekivati.Sacekajte da izadje nekoliko izdanja pa tek onda komentarisite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 14, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo postovanje prema Aleksandru Pesutu (znam da je veliki entuzijasta i zaljubljenik u motociklizam :wink: ) treba otvoreno reci i to vrlo dobronamerno - ne zna da pravi novine i bolje je da se mane corava posla :roll: Ovaj prvi broj MotoBike-a je grozan i ja ga vise kupovati necu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Od sadasnja tri moto casopisa kod nas,po meni je ,ne mogu reci najbolji posto ni jedan nije dovoljno dobar,ali mogu reci da prednjaci DVA TOCKA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kupio "Dva Tocka" i dopao mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Mart 15, 2006 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pogledao sam nase casopise motobike morao je bar za prvi da poradi mnogo mnogo bolje nema opravdanja za prvi broj,kao drugi ce biti bolji i tako to ,pogledajde sta uradi alvirovic,prvi broj i odmah valja,takose privlace kupci. posteri i nisu nesto extra(kako kome). Ipak prvi broj mora da bude extra da bi se privukao citalac,pa i ako se u drugom broju malo omane progledace se,nema opravdanja ipak dva tocka prednjaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 15, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I ja sm ga juce kupio...EEEh, da sam malko bolje citao postove...DjUBRE!!! Ne kupujem vishe! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1861 Napisano Mart 15, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan pogledao sam nase casopisemotobike morao je bar za prvi da poradi mnogo mnogo bolje nema opravdanja za prvi broj' date='kao drugi ce biti bolji i tako to ,pogledajde sta uradi alvirovic,prvi broj i odmah valja,takose privlace kupci. posteri i nisu nesto extra(kako kome). Ipak prvi broj mora da bude extra da bi se privukao citalac,pa i ako se u drugom broju malo omane progledace se,nema opravdanja ipak dva tocka prednjaci[/quote'] Nije da ih sad posto-poto pravdam, ali je Alvirevicev casopis ipak samo prevod casopisa koji vec postoji i funkcionise... To je bio sigurni dobitak. Slazem se da je prvi broj MotoBike-a mogao biti bolji, ali ja ocekujem da ce drugi i sledeci biti bolji. Ako ni oni ne budu kako treba, to je onda druga stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pravi potez je to sto je preveo Italijanski casopis. Mi cemo da ga kupujemo i citamo, on ce da zaradi i svi su srecni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...