Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 20, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve je krenulo od menjanja automata za zmigavce i sada vise nemam pojma kojom mukom da ga mučim. Pomagajte... Promenio sam tri automata i nijedan ne radi, ne daje signal ni na tabli... Ne kapiram, sve sam povezao kako treba i neće. 49 na plus, 49a na prekidac i 31 na masu i neće. Osigurači su ok... Ne kontam... Evo i šema pa možda neko nešto skonta... Maglenke su prikačene na isti plus koji ide na automat i one rade kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Joška, Arakis i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Nisam to isto hteo da napisem pa da kazu da hvalim cika Arakisa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 20, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajd valjda ce biti neke pomoći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6390 Napisano Novembar 20, 2011 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo si zamenio rele žmigavaca ili si menjao i žmigavce, stavljao LED varijantu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 20, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan samo rele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6390 Napisano Novembar 20, 2011 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Većina automata za žmigavce rade sa dve sijalice od 21W i prema njihovoj snazi određuju frekvenciju treptanja. Ukoliko si sve lepo spojio (49 na +12V sa kontakta, 49a na preklopnik levi - desni žmigavac i 31 na neku masu), morao bi da radi Jesi li siguran da je masa dobra? Veštica u motoru nema znači ostaje neka glupost koju stalno previđaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 20, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam, jel moze biti do sijalica, ma ne moze, ne zanm ni sam... da nije prekidac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 21, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam u pravu? Kada bih spojio direktno automat na plus i minus akumulatora i na zicu od prekidaca i ako radi znaci da je do mase i plusa, ako ne radi znaci da je do automata ili prekidaca. Automat sam probao vec treci po redu i ne radi ni sa jednim. Kako da proverim samo automat? I sta bih jos mogao da proverim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6390 Napisano Novembar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 49 na + akumulatora, 31 na minus akumulatora. Sijalicu od 21W povežeš između 49a i minus akumulatora i mora da trepće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan postoje 2 tipa rasporeda pinova releja. prvo na instalaciji (kablaži) nađeš gde ti je +, posle je lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 21, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan evo novosti, relej je ok, masa i plus na konektoru su ok, sve je ok do prekidača, prekidač zeza. Neće lepo da prebaci na levi desni, a i kada uspe da ga upali, prvo upali relej, to jest automat, pa onda posle minut posle upali i zmigavce... sijalice u zmigavcima su po fabrickim specifikacijama... igracu se sutra sa prekidacem... jel ima neko neku sugestiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6390 Napisano Novembar 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Otvori ceo sklop, očisti preklopnik i ponovo ga namasti grafitnom mašću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 21, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je dovoljno skinuti prekidac i ocistiti ga. Mene na isti nacin zeza kada je hladno vreme. Ukljucim migavac i prodje neko vreme dok pocnu sijalice da svetle. Posle je sve ok, samo prvi put zeza. Preko leta radi normalno. P.S. Rajko je bio brzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 23, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ocistio i sve sredio i opet malo zeza ali je bolje. Pripisacu to zimi... Hvala svima na pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Januar 11, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E sada imam novu dilemu. nabavio sam automat bas za motor i nemam opet pojma koja gde zica ide posto oznake nisu u brojkama, nego slova i to: L, P, X. Anybody? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...