Trinity 746 Napisano Novembar 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Konačno smo završili dogovore i pregovore, tako da mogu sa vama da podelim sledeće informacije : druga BJB žurka će se održati 09.12.2011 sa početkom u 22:00 h u Red Shoes Cafe-u ! Cene pića i hrane su za članove BJB-a snižene za 20 % i očekuje nas "živa svirka"! .Naravno biće tu još iznenadjenja!! Mali info,Red Shoes Cafe se nalazi na Adi Ciganliji, sa Makiške strane. http://www.caferedshoes.com/modules/news/ http://www.facebook.com/RedShoesCafe 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 20, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Izvanredan odabir sto se lokacije tice. Vidimo se. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 20, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 20, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Woohoo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Novembar 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tomo, Mokl odgovara li ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zuper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Novembar 20, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 20, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li to biti standardno petak veče pa ćemo i mi biti tu ili je klub samo za nas? Čudno bi mi bilo da Red Shoes napravi privatnu žurku petkom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Novembar 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li to biti standardno petak veče pa ćemo i mi biti tu ili je klub samo za nas? Čudno bi mi bilo da Red Shoes napravi privatnu žurku petkom... Prvenstveno sam ja bila protiv za zatvoreni tip zurke, ok je da se mi druzimo, ali složićete se sa mnom da od viška devojaka ne boli glava. Da smo samo mi sa foruma, to bi bilo teško izvodljivo!! Red Shoes će obezbediti donji prostor za članove BJBa, koji je bliži muzici, a u ostalom delu biće "obični smrtnici" (šalim se, drugi deo je slobodan za one koji posećuju Red Shoes petkom).Moja ideja za organizaciju žurke je bila da obezbedimo forumašima kvalitetan prostor sa dobrom muzikom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 20, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ništa protiv, samo pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Novembar 20, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ništa protiv, samo pitam Nisam ni shvatila tvoj post kao nešto loše, samo sam želela da pojasnim ono što te zanimalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 20, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tomo, Mokl odgovara li ???? Hm, da, potpuno, ali ispalo je sasvim nešto treće tog dana, na žalost..., mislićemo na vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 22, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ....žurkaaaaaaaaa...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan blago vama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan blago vama. U pravu si. Blago nama, a i ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da li se dolazi motorima pa mu to dodje kao zagrevanje za deda mrazove ili kako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nekog spiska, deljenja karata i sl. ili samo da se pojavimo, u nadi da ce nas neko iznutra vec prepoznati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Motorima? Hmm . To je po volji. Nije obavezno. Ja stvarno idem motorom (mada pre skuterom) po svakakvim vremenskim uslovima, ali kada su klubski dogadjaji, slave, proslave, vise volim da se opustim i da me poveze neko drugi ili taxi. Sto se tice zagrevanja, to svakako @LuckyVladano Prepoznaces nas, a i mi tebe, sigurno Imacemo svoj odeljak u klubu i bicemo najveca grupa u lokalu. Tako da i ko nas nezna, nacice nas i prepoznati. A inace se uvek radujem ovim gupnim dogadjajima gde mogu i uzivo da upoznam BJBovce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Novembar 23, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nekog spiska, deljenja karata i sl. ili samo da se pojavimo, u nadi da ce nas neko iznutra vec prepoznati? Na ulazu će već biti neko iz organizacije, ko će vam podeliti malu nalepnicu BJB koju trebate nalepiti na majicu, duks.... Na taj način će konobari znati da ste sa BJB-a i na taj način ostvarujete pravo na piće sa popustom.U svakom slučaju samo se pojavite i sve će biti OK Možda ne bi bilo loše da se napravi spisak, čisto da znamo koji je to broj ljudi, zbog rezervacije!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 23, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan blago vama. Dolaziš?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 23, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nekog spiska, deljenja karata i sl. ili samo da se pojavimo, u nadi da ce nas neko iznutra vec prepoznati? Na ulazu će već biti neko iz organizacije, ko će vam podeliti malu nalepnicu BJB koju trebate nalepiti na majicu, duks.... Na taj način će konobari znati da ste sa BJB-a i na taj način ostvarujete pravo na piće sa popustom. Ako provale obicni smrtnici za nalepnice i popust bice najezda novih bjb clanova E da, ni ovaj put necu moci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Novembar 23, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nekog spiska, deljenja karata i sl. ili samo da se pojavimo, u nadi da ce nas neko iznutra vec prepoznati? Na ulazu će već biti neko iz organizacije, ko će vam podeliti malu nalepnicu BJB koju trebate nalepiti na majicu, duks.... Na taj način će konobari znati da ste sa BJB-a i na taj način ostvarujete pravo na piće sa popustom. Ako provale obicni smrtnici za nalepnice i popust bice najezda novih bjb clanova E da, ni ovaj put necu moci Pa što da ne, neka iskoriste, dobra je fora!!! Žao mi je što ne dolaziš, ali biće dana za neku kafanicu kad dođeš!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 23, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo vam daleko ta kafana to jest klub. A za provod uvek spreman, znas i sama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Novembar 23, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo vam daleko ta kafana to jest klub. A za provod uvek spreman, znas i sama . Ma ne, klub je nama blizu, nego ti si daleko!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 23, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo spisak 1. Almighty+1 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...