Jump to content

Moto Zajednica

Honda XL 600 R

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Pozdrav svima . Evo opet moje Hondice na prodaju . Razlog prodaje prelazak na dosta noviji motor . O motoru vecina dosta zna ali evo da napisem .

Godiste 1984-o , masina ( sve u masini : ventili , gumice , lanac bregaste i sve sto je trebalo zamenjeno je novim delovima ) , lancanici , nove gume ......

Znaci motor je u ekstra stanju . Resturiran prosle zime do detalja . Evo slike dok je bio kod mene a za neku drugu kad mi posalju .

xmTon_img4875t.jpg

y9Fwt_img4881.jpg

xNJl9_img5207q.jpg

Sto se tice ostalog i za sve informacije moze kod mene na pp ili na 063 81 31 197 Sasa .

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ne samo da ubavo izgleda nego tvrdim da je mehanicki sto se tice masine i ostalog najbolji u Srbiji .

Cena mislim ( nemojte da me drzite za rec verovatno postoji mogucnost nekog dogovora ) da je 1200 evra .

Ali za te informacije ( oko cene i pogadjanja ) morate nazvati gore na mob. ili pustite coveku sms .

Za sve ostalo sto se tice motora mozete da pitate mene jer sam ga ja generalno sredio .

• Drug član, 1476 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Mnogo ubavo izgleda. :moto3::takoje:

Ne je ubavo, ama je POUBAVO!!! :takoje:

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Na samom pocetku oglasa rekao si evo moje honde da prodaju opet,a u nastavku kazes da je motor kod prijatelja i ti ne znas tacnu cenu,ko prodaje motor i ciji je?

Mnoooogo lep motor,buduci vlasnik ce imati unikat definitivno :zdravo:

• Podržavam 1

P vidis,bas taj motor koji ti ili tvoj prijatelj prodajete sam vozio i poznajem ga odlicno,iz tog razloga sam i pitao kao potencijalni kupac,ALI si me ti oterao kao kupca svojim stavom i nacinom razmisljanja da bi ja trebalo iz Engleske da pozovem da bi saznao koje kupac,dok ti offujes sve svoje oglase i po 100 puta spustas .na "zadnju" cenu.

I mene zabole da li mozes da veceras ili ne.

• Podržavam 5

• Svrati ponekad, 220 postova
  • Motocikl: Bev 2oo

Pretpostavljam da je motor prodao ranije prijatelju koji sad opet prodaje pa otud ono "moje" tako da nema razloga za ružne reči... 0takoje.gif

U svakom slučaju što reče, ima broj mob. već je rečeno više puta koga interesuju detalji i ostalo oko motora.

Druze moj . Da si lepo pitao mozda bi ti i odgovorio , da si reko da si u inostranstvu i sta te interesuje ja bi pozvao i proverio sve sto te zanima . Ne mogu ja da citam misli nekome i da znam sta on misli . I da , posle ja ispadnem pokvaren ili sta vec . A to sto ja offujem moje oglase ne ljutim se ja zato sto su moji . :takoje:

Motor je bio moj i ja sam ga resturirao od pocetka . Peskaranje rama , masine i ostalo . Za sve te informacije mozete da pitate mene jer prijatelj nije toliko strucan a ni upoznat sta sam sve radeo . Sto se tice cene i ostalog imate mob pa zovnite .

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59144-honda-xl-600-r-1985god-resturacija/page__p__1002314__hl__honda+xl+600__fromsearch__1#entry1002314

Ko nije upucen evo linka pa citajte .

Hvala na odgovoru,znam sve sta si ti radio i znam veliku istoriju tog motora i pre tebe,vozio sam bas taj motor i ODLICAN sam drug sa AcomPn.A znam da je i Aca prijatelj sa tobom,a ja prijatelja mog prijatelja takodje smatram prijateljem.

Stoga se izvinjavam na malo ostrijem postu koji je napisan u afektu :zdravo:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja