konstruktor 253 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima,veliki sam ljubitelj motora, zivim u Valjevu gde imam svoj moto servis uglavnom radim tomose i skutere.Imam par tomosa ali uskoro planiram da uzmem nesto vece(kad vec od 2012 moram da placam registraciju neka bar to bude za nesto vece).Rado cu pomoci svakome koliko je to u mojoj mogucnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolekamikaza 0 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: BALJEVAC Motocikl: MZ 125 ETZ Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 20, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...