Zrinyi 1 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Palic Motocikl: Dominator NX 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi Qingqi qm200 supermoto,novije proizvodnje 2008. pa mlađi (napred i nazad disc kočnice).Prednost vojvodina. Ponude na PP. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Decembar 16, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan Qingqi od 200cc nema napred i nazad diskove, svima je nazad dobos...dok recimo ista ta 125ca ima disk i nazad. Ako si zainteresovan, prodajem ja mog od 125cc - Novi Sad, 2008 god, ako te zanima mogu ti nesto i detaljnije reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan Qingqi od 200cc nema napred i nazad diskove, svima je nazad dobos...dok recimo ista ta 125ca ima disk i nazad. Ako si zainteresovan, prodajem ja mog od 125cc - Novi Sad, 2008 god, ako te zanima mogu ti nesto i detaljnije reci Sprint Pulser 2 (Qingqi XF200GY) ima disk i napred i nazad Koliko bi para dao za pulsera 2 2010 god.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 17, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bandzo,imas pulsera?Talk to me baby ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Bandzo,imas pulsera?Talk to me baby ) Uzeo ga u zameni za GPZa, ali bi mi više odgovarao neki skuter za grad, mada ni ovo nije loše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zrinyi 1 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Palic Motocikl: Dominator NX 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Straja_ns93 O prednjim/zadnjim diskovima sad ne bi otvorio novu temu,(Nijedan Qingqi od 200cc nema napred i nazad diskove) Fail. Što se tiče tvog 125-icu...ako već odem do NS, za te pare (možda i manje) može se naći 200 cm2 od Qingqi-ja.Hvala na ponudi,ali nisam zainteresovan. @Dr.Bane Ehh... ne verujem da bi pustio cenu tolko kolko meni pdgovara,ipak je 2010. izdanje, to je najverovatnije praskup za mene +BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi 200sm ima disk nazad od 2008 a pulser od 2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Decembar 21, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nzm, ako je tako onda kod nas nema da se kupi "novi" Qingqi 200sm sa zadnjim diskom. Kad god sam otiso u ns-u do njihovog servisa, a oni su ti jedini uvoznici za srbiju, nijedna 200ka nije imala disk, jebem ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...