Krema 207 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam u mogucnosti da iskoristim vaucer za japanski restoran resio sam da isti poklonim nekom sa foruma. U pitanju su dva vaucera za po 2 osobe,znaci ukupno mogu da idu cetiri osobe. Restoran se nalazi u centru Beograda, u Gospodar Jovanovoj ulici. Ako je neko raspolozen da vodi svoju lepsu ( ili ruzniju polovinu ) neka mi se javi na PP radi dogovora oko preuzimanja vaucera. Mozete uzeti jedan vaucer ( vazi za dve osobe ) ili mozete uzeti oba vaucera ako ce vas ici cetvoro. Vauceri moraju da se iskoriste do 23.11.2011. Znaci u pitanju je Marakumi set za dve osobe. Jedna porcija sadrzi 5 komada susi nigiri sa razlicitom vrstom ribe, maki rolnica sa krabom i susamom uz dodatak djumbira,vasabija i soja sosa. E sada, da li to izgleda bas ovako kao na slici nemam pojma. Ko je stvarno zainteresovan neka mi se javi na PP. Ja sam na Novom Bgd cisto da znate gde mozete preuzeti vaucere. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ostao jos jedan vaucer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 16, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan iz čiste radoznalosti: kako se zove restoran? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ikki Bar. Namerno nisam stavi ime restorana zbog reklame, ali ajde ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan I drugi vaucer je otisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 16, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan za ikki bar nemam inside information Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu mi deluju sasvim OK. A bilo bi lepo da oni koji iskoriste ove vaucere nesto vise napisu kako im je bilo pa cemo imati info iz prve ruke. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Novembar 16, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je. Hrana je ok, a cene su kao u centru BG-a. Cekam da procitam utiske korisnika vaucera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes imao vaucer za neko pecenje uz besplatno pivo obavezno javi prvo meni!!! Vaucer za sushi bar....ccc.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi radi tamo, pa ko bude išao neka bude fin prema osoblju Klopu nisam probao, a pivce je fino Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Novembar 23, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo utisaka. Ko voli sushi, ovo je pravo mesto za njega. Izvrstan je, kombinacija sveze ribe i vizuelnog ugodjaja. Ja, na zalost, nisam juce imao prilike da probam jos neke stvari koje sam probao ranije u nekim drugim japanskim restoranima, ali po onome sto sam video, ljudi su veoma zadovoljni ponudom i klopom. Sustinski, u ovakvim restoranima je najvaznije da se osoblje dobro razume u ponudu i da moze radoznalom gostu da ponudi siroku lepezu, kako bi se probalo sto vise razlicitih stvari i da bi gost otisao sa utiskom da zna nesto vise o kuhinji koju restoran reprezentuje. Mislim da je osoblje i najveca mana ovog restorana, ali se takodje nadam da su juce imali samo los dan i da to nije uvek tako. Verovatno je problem u samim vaucerima, jer je opste poznato da gosti koji imaju vaucere, monogo pitaju, a ostavljaju premalo baksisa. Zapravo, kad god sam imao vaucer nekog rastorana u Beogradu, problemi sa ljubaznoscu osoblja su pocinjali jos pri pokusaju telefonske rezervacije mesta i tipicne recenice: "Ne znam sta da Vam kazem, ima mesta prepodne." Ponuda pica, posebno vina je odlicna, a cene su pristojne i uglavnom su u skladu sa trendom po beogradskim restoranima. Sto se tice enterijera, 90% azijskih restorana u Beogradu (koje sam ja posetio) su potpuna katastrofa, ali to nije nesto sto meni licno moze da pokvari ugodjaj ukoliko je klopa dobra, medjutim to nije sprecilo moju zenu da prokomentarise da je enterijer: "bezveze". Verovatno je ocekivala papirne zidove, drvo tresnje i male vodopade u cijim podnozjima plivaju labudovi, ali realno tesko je tako nesto izvesti u malom dupleks lokalu u centru Beograda. Na kraju, jos jednom hvala autoru ove teme, koji je svojim nesebicnim gestom omogucio da moja supruga i ja provedemo jedno super vece za godisnjicu braka, a da pritom nisam morao da potrosim milion evra, tj. potrosicu ih, ali na pivo kad se budemo videli sledeci put. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest.. Sedi Juznjacki bracni par u sushi restoranu.. I pita zena muza, osh ti da jedesh sushi? Ti jedi s'cim oces..ja cu s'ruke 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 25, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan E pa ja sam bio ,video i probao...Izgleda isto kao sa slike+soja sos + belo vino...Jos jednom hvala *Kremo* za klopu....Pozz... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...