lasko 114 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan e ovako...jos malo pa punim 14 god.,a zelim sledece godine da kupim motor od 125 ccm(verovattno yamahu dt 125),e sad vozim dgodinu dana tomos ctx 80 i zanima me dal je pametno da sledece godine predjem na 125?inace motore vozim 3 god...hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.M.M. 12 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nx650 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ti je da slusas sebe, tj. da vidis da li si ti spreman da predjes na jaci motor. Dobro bi bilo da probas motor koji hoces da kupis, tako ces najbolje zakljuciti. Ali po mom misljenju ne bi trebalo da imas nikakvih problema jer prelazis sa 80 na 125, a ne na 990 Ja sam npr. vozio 125, pa sam presao na 650 i to vozim vec 3 god... Malo mi je trebalo da se naviknem, ali nikakvih problema nisam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Samo gas Tako sam i ja nekako atx13 god ctx 15god kmx 16god ....i evo me A naravno najbolje je sam da u glavi rešiš da li spreman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan e spreman sam ja mislim...hvala ljudi mnogoo...:moto3::moto3::moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 17, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da gori negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 17, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ATX sa 14, TS 125 sa 16, yamaha XT600 sa 19 god Moja preporuka uzimaj i samo pametno, granica je u glavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...