Bursac 74 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje male prepravke, radio sam ovo za druga, pa bih voleo da cujem vase komentare?! Naravno, u pitanju je MZ 250. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cika Bure sumnjiv si mi nesto.... sto coveku stavio nalepnice 125 ako je vec 250?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda lepo. Ocigledno je da si MZ-ov motor ubacio u ram od nekog drugog motocikla - sudeci po nalepnicama od 125 ccm . Ne znam od kog motocikla je ram, al posto je nesto novije - pretpostavljam da je po snazi tu negde kao i MZ, pa bi ram trebao to da izdrzi . Kako si resio kacenje motora na ram ? Kod MZ-a se motor kaci malo " labavo " - preko sajlen blokova zbog vibracija. Ako ga nisi tako okacio - moglo bi se ocekivati da dodje do pucanja drzaca motora ( nakon nekog vremena ) . Takodje me zanima kako motor radi sa ovim auspuhom, jer je MZ dosta osetljiv kad je auspuh u pitanju . Lepo je ispalo, nek vas lepo i sluzi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan cika Bure sumnjiv si mi nesto.... sto coveku stavio nalepnice 125 ako je vec 250?? gavro ovo je 125 ali je razbusen na250 a jel ti nisi u italiji vidim stalno visis na forumu jesi jos na bolovanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda lepo. Ocigledno je da si MZ-ov motor ubacio u ram od nekog drugog motocikla - sudeci po nalepnicama od 125 ccm . Ne znam od kog motocikla je ram, al posto je nesto novije - pretpostavljam da je po snazi tu negde kao i MZ, pa bi ram trebao to da izdrzi . Kako si resio kacenje motora na ram ? Kod MZ-a se motor kaci malo " labavo " - preko sajlen blokova zbog vibracija. Ako ga nisi tako okacio - moglo bi se ocekivati da dodje do pucanja drzaca motora ( nakon nekog vremena ) . Takodje me zanima kako motor radi sa ovim auspuhom, jer je MZ dosta osetljiv kad je auspuh u pitanju . Lepo je ispalo, nek vas lepo i sluzi ! sve je to uradeno kako treba i kacenje i ostao sa ovim izduvom kida tu je sad i karb drjgi delortac 34 sve je to davnih godina isprobano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Novembar 16, 2011 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan lepo odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo..mislim na preradu a nije lepo sto nam nisi dao vise fotki i informacija , kako si sve ovo lepo napravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cika Bure sumnjiv si mi nesto.... sto coveku stavio nalepnice 125 ako je vec 250?? gavro ovo je 125 ali je razbusen na250 a jel ti nisi u italiji vidim stalno visis na forumu jesi jos na bolovanju pa imaju i italijani interent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci lepo izgleda da li je motor friziran jer ako nije malo je auspuh kratak za originalne mere kanala Mozda se to toliko ne odrazava na voznju zbog kratkog prenosa daj jos neku sliku leve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan cika Bure sumnjiv si mi nesto.... sto coveku stavio nalepnice 125 ako je vec 250?? gavro ovo je 125 ali je razbusen na250 a jel ti nisi u italiji vidim stalno visis na forumu jesi jos na bolovanju pa imaju i italijani interent znam da ima ceo svet net al ti kukas kako se tamo radi po ceo dan pa otkud ti onda tolko vremena za net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan gogo masina je u standardu samo karb i auspuh auspuh je pogoden iz prve slika nemam vise a ne mogu da ga slikam otisao je kod drugara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kad nisam na poslu ja sam na netu...nemam sta pametnije da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sto malo ne procunjas po otpadima mozda ima nesto zanimljivo za male pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan malo sam zbunjarao i nista nisam nasao pametno. Sve sto sam gledao je za 30% skuplje nego u srbiji...ja ne znam kako je u drugom delu italije ali ovde nisu normalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...