sashac 8204 Napisano Novembar 15, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ubacivah ga u garazu danaske,i okliznuh se,pa smo malko legli ja i moj tdm-ic.stradao je samo prednji levi migavac,pa ako ima neko za model 99-to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga nisi bas skroz izlomio, priheftaj ga selotejpom.... moja su oba lepljena...dok ne naleti kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 16, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad je u garazi,do proleca ce da se stavi novi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam ja oba i levi i desni . Ako mozes slikaj bar kako izgleda pa postavi . Imam ih gomilu pa neznam koje je od tdm-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 17, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jbg,u garazi u Vrcinu...aj videcu nekako da slikam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Novembar 17, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Od Tdm-a su oni ogromni, svi do 900 -tke su imali te užasne a ni na 900 - tki nisu bolji mnogo... Ja sam moje iz estetskih razloga zamenio sa manjim, kupio u Bikershopu za 2500din... Ja sam stare dao nekome pa ne mogu da ti pomognem. evo ti slika migavaca koje tražiš http://www.bikez.com/pictures/browse.php?bikeid=1363&pageno=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 17, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E isti vaki kao sto je Vuk prikazao./.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 17, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Od Tdm-a su oni ogromni, svi do 900 -tke su imali te užasne a ni na 900 - tki nisu bolji mnogo... Ja sam moje iz estetskih razloga zamenio sa manjim, kupio u Bikershopu za 2500din... Ja sam stare dao nekome pa ne mogu da ti pomognem. evo ti slika migavaca koje tražiš http://www.bikez.com...d=1363&pageno=2 jbt,gde imaju da se kupe ovi stitnici za ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Novembar 18, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan uh, ima ih u Louisu, http://www.louis.de/_202433ddebcb76ef6e295f7a6b49729e8a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=19&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10019601, ružna plastika, ja stavio na Hondu XL... na kraju ih skinuo i poklonio, možda kad bi je ofarbao i dodao neku nalepnicu...imaš mnogo lepše tu u Louisu, Acerbisove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Novembar 22, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra vest za tebe, danas dok sam nešto tražio po kući, nađem 2 migavca TDM- ova koja sam skinuo sa mog motora, izgleda da sam 2 dao nekom a ne 4 kao što sam mislio... a nađoh i te štitnike od vetra, nisam ih dao nikome... tako da... poklanjam ti sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Sashac, ako se slucajno predomislis u vezi stitnika, javi se da idemo u neko zezanje (ako ti ne odgovaraju ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemac 1 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos koji zmigavac? Meni treba prednji desni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 22, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vuce,leegendoo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Novembar 23, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan nemam više migavaca... sachac - inbox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 24, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Decembar 3, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos koji zmigavac? Meni treba prednji desni. imam ja desni, javi se na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Decembar 4, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos koji zmigavac? Meni treba prednji desni. imam ja desni, javi se na PM. desni prednji i zadnji levi, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...