ben10 149 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan canon sx230hs sa pratećom opremom i memorijskom karticom toshiba 8gb hd video klase 10.Sve made in Japan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a da,kupljen je pre manje od 5 meseci,imam račun i garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel prodajesh ili??Ako prodajesh koja je cena???POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 240 evra,u fotodiskontu gde sam ga i kupio cena kompleta je 310. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opet je na prodaju.Sada je cena 100 evrica.Ide ceo prateci komplet,baterija,punjac,kablovi,disk,torbica,racun iz prodavnice.Nemam karticu.Aparat je moj od prvog dana,nikad nije ispadao niti imao bilo kakve kvarove.Ako nekog zanima nek me okrene na 0603549072 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Octobar 9, 2012 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi prodao aparat do sada racunaj da je prodat.Cujemo se sutra da se dogovorimo.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...