Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ž Popsy! Spremili nešto, bez veze, paštete, mesni, konzerve... Pečenica, domaća, trpaš, dišeš, ako ne zaboraviš... Lukac, crni, seckan, nesoljen, doziraš po želji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lukac beli, ne trebljen (e jbg, vrći...) Ajvar, domaći, upržen, ne korišćen... Čvarci, domaći, nisu duvan, nego enduro... Kilo. Domaći krastavčići, domaća sečena slan'na, pekmez od šipurka...sira,'leba' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slan'na bre... Iz bukvara! A vidi ovo... Šaljemo Jageru MMS od 20 evara, onaj najskuplji... Jbg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad pogledaš fotke, voda je bila u deficitu. Znate onaj zvuk najslađeg mumlanja na svetu kad se boriš za vazduh, da se ne udaviš, a u isto vreme se boriš sa samim sobom da ne zagrizeš još jednom dok ne progutaš prethodni zalogaj... Al' je dobro, jbt! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi... Kako se ovo zove, kad se čopor hrani, a između nas leluja neko zadovoljstvo... Ćuškamo ga od čoveka do čoveka, trudeći se da svako od nas zagrize... Ide samo od sebe. Bez truda... Čopor... Sit... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mleveni paradajz je bio apsolutni hit! . . . ...Pripadanje, ...čopor, ...hrana, ...iskon, ...mir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izedoše gubari sve... . Glave blago nagnute u stranu, trljanje ruku, zadovoljstvo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Faza varenja... (mislim na stomačno varenje, šta ste odma'...? ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Coffee Break, za kompletan ugođaj. Bez pardona... Lica mojih drugara sve kažu... Stidljivko... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaže Vlada: ''E sad bi mogli nešto da pojedemo...'' Šalim se, kaže, hladno je do OO... Da se zasladimo pekmezom! Od šipka! Domaćim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta ostane iza sitih gubara? Pa, mrvice... Ma, Nešo, suđen Ti je, samo je pitanje dana... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Povlačenje, taktičko... Grupa enduraša (na slici) koristi prvi sumrak da napusti baznu i zauzme sekundarnu poziciju... Podrška u prebacivanju formacije su siti gubari, koji osmatraju rejon Debelog brda, dok im u pozadini prolazi grupa hranom urađenih, nesvarenih enduraša... (straight, keve mi... ovde ide smajli koji se krsti!) Huhh! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Senke su mi uvek podsetnik... Jbg... Sat nikada nisam koristio, a imao sam ga. I na ruci... Al' ga nisam koristio. Nema svrhu, shvatih da sam bacio kintu... Nebo priča, uvek tu negde, manje više... Na kraju ovako lepog dana, krenem usput, u glavi, da se pozdravljam sa drugarima... Jbg, žao mi, pa mi lakše da sam započnem ritual. Sve ih izljubim i sve im kažem usput. A onda, na rastanku budem ljubazan, uljudan i kako je rečeno... Al' sebe sam obradio i smirio... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bona sera, Italia! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 15, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas na kraju dana, ponovo u Taverni. Kofeinski šok, čajevi, i priča bez kraja... Slušam i snimam, jbt, niko neće kući... Šta je ovo..? Mis'im, dobro je u krdu... Znaš da, sem tebe, ima još pubertetlija u tvojim ili sličnim godinama... I na kraju ovog viđenja, treba da budem, jel'te, pametan, i rečem nešto smisleno... Mojim drugarima skidam kapu, mislim da smo kao domaći prevazišli sebe. Neskromno, al' tako mislim. Beograđani, skidam Vam 6 kapa i klanjam se do zemlje... Ovo je domaći i sa Vaše strane... Damama poseban naklon i zahvalnost za podeljene trenutke sa surovim endurašima! Pozdrav svima, duboko verujem da će ovakvih vožnji biti sve više, i da će novi predlozi uslediti vrlo brzo... Pozdrav, i puno bezbednih kilometara! Libero (otud') 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos tamo, gore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I, ulazem zalbu nadleznima na broj omogucenih mi plusica u obdanici. Nedostaje mi 50, stalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 16, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam... U ponedeljak mi je ritam bio takav da nisam mogao da shvatim šta mi se dešava. Danas popustilo, silom prilika... Hebi ga, neizdrž ne pita za vreme, o'ma mi nije dobro... Ma, razumemo se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja vam dao sve moje plusice za danas,nego hoce mozda da bidne repriza narednog vikenda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 16, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast! i bravo! i sFe!!! a za mishu(f), medalja... i torta.... i lovori i ...šta oće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 16, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vala i ja potrosih sve svoje pluseve... Vala extra je bilo, svaka čast domaćinima. organizacija je bilo vrhunska, druženje takođe a o klopi ću samo reći da nije pojeden nijedan moj sendvič (ko je bio samnom na vožnjama zna kakvi su moji enduro sendviči ) što dovoljno govori (a i slike su tu...) Lako je biti gost ovakvim domaćinima... mada ako vreme dopusti, može se desiti i drugi deo špice... nikad se ne zna (jel stigo taj dihtung Jageru? ) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja vam dao sve moje plusice za danas,nego hoce mozda da bidne repriza narednog vikenda? Ma, komsija, nisi ti razumeo. Ne treba meni da dobijem, nego ne`am dovoljno plusica da delim, koliko realno ima zasluznih. Repriza? Hmm... A ti bi malo da se mrznes i klizas, a? svaka čast! i bravo! i sFe!!! a za mishu(f), medalja... i torta.... i lovori i ...šta oće U poverenju... ona bi afriku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 16, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba Busmane, Misha je u Yamaha sekti :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E moj prijatelje, vreme radi za nju. Ljudi uvek streme ka najboljem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...