Libero 2162 Napisano Novembar 13, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim da je sve prošlo kao naručeno... Evo teme gde ćemo postovati fotografije i utiske sa ove vožnje, pa izvolite... Pozdrav, fotografije malo kasnije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 13, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan fotke by maski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, daaaaaa... bilo je bez veze, vidi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 13, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan izem ti vrzinu i drva i sve obaveze oko sela... cekam slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Svima pozdravi, ja sam sam se proveo super, a nadam se da ste i Vi svi uzivali. Slicice, malko kasnije, samo da ih prenesem na komp i odaberem najlepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Da sacekamo prvo te slike pa cemo da komentarisemo. Mada su komentari suvisni... bilo je svega... leda, lisca, blata, kamenja, makadama za divljanje, nebeskih visina i pogleda, dobre rakije i dobre prsute, jos boljeg sira i cvaraka, i Tenera i Afrika, i ovoga i onoga...sve u svemu....zacin C! Veliki pozdrav za sve koji su dosli i za one koji su zeleli a nisu mogli doci!! Hvala ljudi na dobrom duzenju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Vitez 2 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: ovaj plavi u sredini Prijavi odgovor kao problematičan Predivan dan,odlicno drustvo,jos bolje druzenje... Klopa kao na svadbi(corbu nismo vadili na astal da ne bi zaledila),a na kraju pekmez,i to od sipaka... Mozda bude i No2, ako ne,onda na prolece otvaranje nove sezone... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa knjaz 5 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Vardero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, kakav dan!!! Sta reci, sem hvala svima na divno provedenom danu i druzenju... I dajte te slike vise...da pravimo ostalima zazubice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 13, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo strpljenja... Puno fotografija, kratko vreme, umor ... Evo samo par komada, čisto da Vam drži pažnju. Pozdrav... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 13, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vise te slike, bar da gledam na slikama kako ste uzivali kad nisam mogao da vam se pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eyed 14 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Snimak trase u .gpx formatu mozete preuzeti ovde! Fajl sadrzi snimak rute i pratece informacije (nadmorska visina, brzina kretanja, duzina trase...) Mozete ga otvoriti uz pomoc google earth-a koji se besplatno preuzima ovde, i naravno zahvaljujem se svima na super voznji i druzenju!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 13, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjala da će vam biti super da nismo radili danas sigurno bi vam se pridružili! Bravo i pozdrav za sve vas učesnike današnje vožnje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan doBrO vECe! Prijavljujem drgarima i rodbini da je Mare bezbedno stigao kuci i povlacim se u tisinu. Cuti mi se. Prelistavam po memoriji svaki danasnji minut i ne verujem da jos ne traje. Toplina doma mi je veceras mucki otela danasnjih minus 1,2,3,4,5,6 stepeni, kamen, list, vazduh, livade, led, Sunce i prijatelje. Samo na kratko. Autor teme nije slucajno numerisao odjavu. Masem svima slovima jer ne znam kako se na telefonu crta Smesko koji mase. Mah, mah! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pu! Pi*ka vam materina Eeeee kako vam zavidim... UH! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pu! Pi*ka vam materina Eeeee kako vam zavidim... UH! Ček da vidiš ostatak... Elem, prvo cu da turim slike pa posle da editujem i komentarisem... nema ih mnogo Elem, da počnemo... ako se po jutru dan poznaje... Okupljanje na OMVu (već postajemo lagano deo inventara) Koska i Misha_f Rade Busman (jeste, to je onaj što divlja motorom) i moja malenkost Ergela... Otkravljivanje na OMVu Ćelije... Eto nas u Valjevu... ekipa već spremna... Obratiti pažnju na Valjevskog tigra Ukoliko dobijete pad holesterola, ovo je pravo mesto za rešenje tog problema, lepinja sa svašta nešto, pretop, jagnjetina, čvarci... Glavni i neodgovorni, Libero (fala ti još jednom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kapetan Kepo ... XT sekcija Tradicionalne offroad igre (jeste gurali smo i ST al ja posto sam gurao nisam mogao da slikam ) O Šonesi se razmišlja "e koji je meni q sve ovo trebalo?" Evo zašto se ja ne bavim planinarenjem... ne prija mi... Meteori... Enduro style penjanja... I jel ti lepo ovde? Samo još malo unazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poziranje.. Enduro frizura Bobija... E pa vreme je da se raspakujemo :D Raspakivanje (Jageru, izvini... slali smo ti i MMS preko bosanskih provajdera koji će nas koštati 20€ ili 40 marki al nema veze ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi Libero rekao "Sve sami gubari..." Gubarenje... Fina podešavanja na ljutom italijanskom trkačkom stroju... Još jedan grupnjak ... Fashion guru Busman Samo kod nas... Fashion guru 2 Busman Serija slika ruka brža od oka.. slika1. sladoled... Slika2 zooooom... slika3 Uništavanje Sve u svemu, šta reći... aj ovako za one koji nisu mogli/hteli/imali sčim da dođu: - niste ništa propustili, vožnja onako, priroda isto tako, hrana 'nako... sve u svemu ništa spektakularno :P a za domaćine: - drugari svaka vam čast na organizaciji, bilo je prelepo i uopšte nam nije teško palo da dođemo po minusu i da uživamo u prelepom Povlenu... jest da je kratak dan, al mi smo ga bogami iskoristili u fullu...U svakom slučaju još jednom od srca hvala za sve 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 14, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan za one koji nisu mogli/hteli/imali sčim da dođu: - niste ništa propustili, vožnja onako, priroda isto tako, hrana 'nako... sve u svemu ništa spektakularno :P Ma da. Baš si nas utešio A ono gubarenje mi se čini ukusnijim od najboljeg mogućeg ručka u najboljem mogućem restoranu! Alal' vam vera, pi*ke jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eyed 14 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeci sledeci vikend je izvesna odjavna spica No.2 obzirom na vremensku provnozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna Popsyjeva slika koja govori kako mi je bilo, nema potrebe da na to dodam bilo sta! Svaka cast domacinima, divni ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 14, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vala ga bas iskorististe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeci sledeci vikend je izvesna odjavna spica No.2 obzirom na vremensku provnozu Za No2 sam No1 na spisku ,j.bo me pas kad nisam mogao sa vama za vikend .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aiiiiiiii, al` su ti se spustile enduro dlake ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...